Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

0 628

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες των ευχαριστιών μας σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 15-12-2019, στο PALAZZO.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές, γονείς, κηδεμόνες και φίλους που στήριξαν την προσπάθειά μας, τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας που παρέστησαν και μας τίμησαν με την παρουσία και την όρεξή τους για διασκέδαση.

Ευχαριστούμε, ιδίως, τη γυμνάστρια του σχολείου μας, κ. Σοφία Σταμπολίδου, για τις υπέροχες χορογραφίες που ετοίμασε με τους μαθητές μας, την Ιωάννα Τασίκα- Ούτου, μέλος του Συλλόγου μας, η οποία δημιούργησε και χάρισε στο Σύλλογο μας ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο σταντ, όπου φωτογραφήθηκαν τα παιδιά μας, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου μας, Βούλα Μαργέλου- Σιούτα και Τάνια Κέφου για το όμορφο face painting που προσέφεραν στους μαθητές μας!

Ευχαριστούμε, επίσης, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που προώθησαν και κάλυψαν την εκδήλωση μας, καθώς και το εστιατόριο «PALAZZO» για την άριστη εξυπηρέτησή του και τον όμορφο χώρο που μας παραχώρησε.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία πρόοδο και αγάπη!

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.