Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

0 691

Δύο δύσκολα χρόνια πέρασαν αλλά ανταμώσαμε πάλι, με χαρές τραγούδι και πολλά χαμόγελα!

 

Αποχαιρετήσαμε το σχολικό αυτό έτος με μία όμορφη γιορτή, γεμάτη χρώμα, ζωντάνια και παιδικές φωνές!

 

Ευχαριστούμε τον κ. Λεωνίδα Βλαχογιάννη, για τις νόστιμες γλυκές κρέμες που ευγενικά  προσέφερε σε όλα τα παιδιά!

 

Θερμές ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, για την αμέριστη αγάπη που δίνουν στα παιδιά μας και για την άριστη συνεργασία μας!  

 

Ευχαριστούμε, επίσης, τόσο τον Διευθυντή του Σχολείου μας, κ. Δημοσθένη Κομπογιάννη όσο και την εκπαιδευτικό μας κ. Αναστασία Ντάκου, για τη συνολική τους προσφορά στο Σχολείο μας και στο εκπαιδευτικό τους έργο και τους ευχόμαστε, λόγω της συνταξιοδοτήσεώς τους, η ευτυχία και η δημιουργικότητα να συνοδεύουν τον εκτός υπηρεσίας βίο τους.

 

Ως Σύλλογος Γονέων δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε όλα όσα είχαμε προγραμματίσει, λόγω της πανδημίας, αλλά συνεργαστήκαμε και διεκδικήσαμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και τη σχολική μας μονάδα!

 

Στα εκτάκια μας, ευχόμαστε καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο και ευελπιστούμε κάθε τους όνειρο να γίνει πραγματικότητα! Κι αν κάποια από σας παιδιά συγκινηθήκατε, λόγω της τόσο σημαντικής ημέρας, του αποχωρισμού, εμείς οι γονείς να είστε σίγουροι ότι έχουμε συγκινηθεί όλοι! Γιατί η ημέρα της αποφοίτησης είναι μία μέρα σταθμός, που προσφέρει ανάμικτα συναισθήματα:  Περηφάνια, Χαρά και Συγκίνηση που μεγαλώνετε, αλλά και αγωνία για την επόμενη μέρα. Με πίστη και επιμονή, τα όνειρα Σας θα πραγματοποιηθούν!

 

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, σας χαιρετούμε με ένα μεγάλο χαμόγελο και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στο επόμενο μεγάλο βήμα της ζωής σας, το Γυμνάσιο!

 

Ευχόμαστε να έχουμε όλοι ένα ασφαλές και όμορφο καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας ξανά τον Σεπτέμβριο, υγιείς και ξεκούραστοι!

 

Καλό καλοκαίρι !

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr