Ευχαριστήριο του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Τρικάλων προς το Γ. Ν. Πατρών «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

0 104

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφτηκαν εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Γ.Ν. Πατρών  ,ο Πρόεδρος των εργαζομένων  του Γ.Ν . Πατρών  « ΑΓΙΟΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ » , Στελλάτος  Μιχαήλ  και ο  Σουργέλης Χρήστος Μέλος του Δ.Σ. του Γ.Ν. Πατρών  και Γενικός  Σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ προκειμένου να συνδράμουν  προσφέροντας  είδη πρώτης   ανάγκης και να εκφράσουν την αλληλεγγύη και  συμπαράστασή τους στους πληγέντες  συνανθρώπους μας  που δοκιμάζονται μετά την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε την  περιοχή μας .

Συναντήθηκαν με εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων του ΓΝ. Τρικάλων και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν  σχετικά  από τον Διοικητή του Γ.Ν. Τρικάλων κ. Γρηγορίου  Κωνσταντίνο.

Ο Σύλλογος  εργαζομένων του Γ.Ν. Τρικάλων θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες   του  στους συναδέλφους του  Γ.Ν. Πατρών «ΑΓΙΟΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ  για την άμεση  ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση  τους  γεγονός που χαρακτηρίζει  το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού λόγω της φύσης του επαγγέλματός τους  έχουν μάθει να   επιδεικνύουν   αλληλεγγύη   , ανθρωπιά .

 

Πρόεδρος           Γραμματέας

ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ  ΗΛΙΑΣ

Γραμματέας

Ρίζος  Νικόλαος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr