Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αύρας και του συνοικισμού Νέας Ζωής, Θεόδωρος Κουζίνας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Στεφάνου Μετεώρων, Χριστονύμφη Μπαντέκα, για την ευγενική παραχώρηση του χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί η Πρωτομαγιά στον χώρο του παλαιού εργοταξίου, δίπλα στη λίμνη Λιθαίου, όπου παλαιότερα γιορταζόταν η Πρωτομαγιά.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται επίσης προς τον Δήμαρχο, Ελευθέριο Αβραμόπουλο, για την πολύτιμη συμβολή του με την παραχώρηση των απαραίτητων μηχανημάτων, χάρη στα οποία ο χώρος καθαρίστηκε και προετοιμάστηκε κατάλληλα.
Ο χώρος είναι πλέον έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες, ώστε να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά όπως παλιά, με χαρά και κέφι.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι τα εγκαίνια του φράγματος Λιθαίου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 14:00.
Ο πρόεδρος της ΤΚ Αύρας Νέας Ζωής Θεόδωρος Κουζίνας





