Ευχαριστήριο του Α.Ο Πηγής στον προπονητή Σπύρο Ευαγγέλου – Τέλος εποχής για την διοίκηση

0 293

Ο ΑΟ Πηγής θα ήθελε και δημόσια να ευχαριστήσει τον για δυο χρόνια προπονητή της ομάδας Σπύρου Ευαγγέλου για την προσφορά του στην ομάδα. Η παρουσία του ήταν ουσιαστική σε όλους τους τομείς και αυτό δεν το λησμονάμε. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα, τον ΑΣ Μετέωρα και να ξέρει ότι στην Πηγή έχει αφήσει μόνο φίλους που θα του εύχονται πάντα τα καλύτερα σε ποδοσφαιρικό και ανθρώπινο επίπεδο.

ΤΟ Δ.Σ.

Τέλος εποχής για την διοίκηση του Α.Ο. Πηγής

Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό στους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πηγής, αλλά και γενικότερα της ΕΠΣ Τρικάλων, ότι η διοίκησή μας μετά από πέντε χρόνια στον ΑΟ Πηγής έχει την πρόθεση να παραδώσει την σκυτάλη.

Πιστεύουμε ότι ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους με όσα πετύχαμε αυτά τα χρόνια, αλλά ήρθε το τέλος εποχής και η πρόθεσή μας είναι να παραδώσουμε την διοικητική σκυτάλη.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλους όσους αυτά τα 5 χρόνια βοήθησαν διοικητικά. Τους προπονητές και ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε. Τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟ Πηγής, που βρέθηκε στο πλάι μας. Θεωρούμε ότι η δουλειά και το έργο μας σε δύσκολες εποχές είχε αποτέλεσμα, έτσι όλοι στην Πηγή ήταν υπερήφανοι για την ομάδα μας.

Τέλος, είμαστε εδώ για να διευκολύνουμε την διάδοχη κατάσταση σε όσους θέλουν να εμπλακούν με την διοίκηση.

ΤΟ ΔΣ

Πρόεδρος: Νίκος Λαζαρίνας

Γ.Γ.: Αχιλλέας Παντζάγιας

Μέλη: Θεόδωρος Χήρας, Αχιλλέας Τσαντήλας, Παναγιώτης Γάκιας, Θεόδωρος Ντούμπας, Απόστολος Τσίγγας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.