Ευχαριστήριο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Διάβας στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας

0 515

Χθες, ημέρα Παρασκευή, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας διοργάνωσε μία θαυμάσια, φιλόξενη εκδήλωση με πολύ αγάπη και κέφι. Ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός, επομένως άγιος. Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου που ξεπερνάνε τον εαυτό τους και βγαίνουν προς την κοινωνία για τα ίδια τα μέλη της κοινωνίας.

Ευχαριστούμε τον δραστήριο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας κ. Αποστόλη Αθανασούλα, όπως και τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου, που ευγενώς προσκάλεσαν το κατηχητικό της ενορίας του Αγίου Δημητρίου Διάβας να πλαισιώσει τις εκδηλώσεις, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια στην όμορφη αυτή εκδήλωση για τον συμπαθή αυτό σκοπό. Ευχαριστούμε τα παιδιά μας που ανταποκρίθηκαν μαζί με τους γονείς τους και παρευρέθηκαν σε στιγμές χαράς, τις παιδαγωγούς κα. Λένα Λίτσιου και κα. Βάσω Κόνη και τον μουσικό μας κ. Ευάγγελο Λαγό.

Τέτοιες εκδηλώσεις υπενθυμίζουν πως οι άνθρωποι με αγάπη μπορούν να κάνουν θαύματα. Μας υπενθυμίζουν, όμως, και κάτι πολύ ουσιώδες∙ πως η θέση της Εκκλησίας είναι στους δρόμους, στα πεζοδρόμια, στα σοκάκια, στις αγορές και στις πλατείες, πέρα από ευκαιριακούς λόγους, ωραιοποιημένες πομπώδεις εκφράσεις και ανώδυνα ευχολόγια που προσφέρονται προς εσωτερική κατανάλωση και ανακύκλωση.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.