Ευχαριστήριο του Γεώργιου Αντωνίου στους αντιδημάρχους κ.κ. Θώμο και Μπαντανίκα

0 674

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τους αντιδημάρχους Μετεώρων κ. Γεώργιο Θώμο και κ. Νικόλαο Μπαντανίκα για την ευαισθητοποίηση και την άμεση ανταπόκριση που έδειξαν στο αίτημα μου για την κατάσταση του οδικού δικτύου της Χρυσομηλιάς.

Συγκεκριμένα, μετά από επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλα στον δήμο Μετεώρων στις 30/03/2022, επικοινώνησαν άμεσα τηλεφωνικά, στις 19/04/2022 επισκέφθηκαν το χωριό μας για επιτόπιο έλεγχο της κατάστασης, και στις 20/04/2022 ήδη ήρθε συνεργείο για να επιδιορθώσει τα πρώτα μέτρα στον κεντρικό δρόμο του χωριού, γύρω από την πλατεία.

Φυσικά, δεδομένων των ζημιών που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο του χωριού, οι εργασίες που εγιναν αντιπροσωπεύουν το 1% όσων πρέπει να γίνουν. Αλλά εκλαμβάνω τις ανωτέρω εργασίες ως μόνο την αρχή ενός έργου πνοής, μετά από τόσα χρόνια που το χωριό μας βασανίζεται δεδομένης και της οικονομικής κρίσης σε όλη την χώρα. Και να μην ξεχνάτε, μιλάμε για ένα ζωντανό χωριό, από τα πολυπληθέστερα ορεινά χωριά του νομού, και το πρώτο σε πολύτεκνες οικογένειες!

Εν τέλει, ευελπιστώ να αποδείξετε ότι όσοι σας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους έκαναν την σωστή επιλογή και αξίζει να το ξανακάνουν!

Εκ μέρους των πολιτών που έχουν μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο τους,
Με εκτίμηση,
Αντωνίου Γεώργιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.