Ευχαριστήριο του Γ.Π. Αστυνομικού Διευθυντή Δ. Μακεδονίας Ταξίαρχου Θ. Κεραμά στην Σόφη Μαύρου – Τζιουβάρα

0 2,326

Την συμπολίτισσά μας Σόφη Μαύρου Τζιουβάρα ευχαριστεί προσωπικά ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δ. Μακεδονίας Ταξίαρχος Θεόδωρος Κεραμάς  και το προσωπικό των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας για την δωρεά 400 προστατευτικών υφασμάτινων μασκών.

Η ευχαριστήρια επιστολή:

Με την παρούσα επιστολή, σας εκφράζουμε τις ειλικρινείς και πιο θερμές ευχαριστίες του υπογράφοντος αλλά και του προσωπικού των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας για την ευγενική χορηγία και 400 υφασμάτων μασκών για την προστασία των αστυνομικών από τον κορονοϊό.

Οι ανωτέρω μάσκες ήδη κατανεμήθηκαν στο προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς Κοζάνης και Φλώρινας ως συνέχεια της προσπάθειας μας να τους θωρακίσουμε.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως κοινωνία είναι σημαντική η προστασία του αστυνομικού προσωπικού και τέτοιες πρωτοβουλίες του τονίζουν το ηθικό των αστυνομικών οι οποίοι θα συνεχίσουν ανεμπόδιστα και με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη και προσφορά τους προς την κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά και σας ευχόμαστε Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δ. Μακεδονίας

Ταξίαρχος Θεόδωρος Κεραμάς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.