Ευχαριστήριο του Φιλοζωικού Συλλόγου Καλαμπάκας “Η ΣΤΕΓΗ”

0 724

Προς το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, για την συνδρομή του και
εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας εφαρμογής του Ν.4039/12 κατόπιν αίτησης του αρμόδιου Αντιδημάρχου για τα αδέσποτα του Δήμου Μετεώρων η οποία θα εξασφάλιζε την πλήρη και τη σωστή μετάβαση των ζώων από το χωρο φιλοξενίας της “ΣΤΕΓΗΣ” σε εγκεκριμένο χώρο του Δήμου ασχέτως αδυναμίας τελικά των αιτούντων.

Προς τον Τοπικό Δημοτικό Σύμβουλο Καλαμπάκας και μέλος του συλλόγου κ. Σωτήρη Γίδα, ο οποίος παρευρέθει στον χώρο φιλοξενίας της “ΣΤΕΓΗΣ” και με την παρουσία του συνέβαλλε και διασφαλίστηκε η εύρυθμη διαδικασία περισυλλογής και προσπάθεια μεταφοράς των ζώων.

Τη Τζίνα Γιαννοπούλου που επίσης παρευρέθη στο χώρο.

Προς τα ΜΜΕ, που με την παρουσία τους στο χώρο της “ΣΤΕΓΗΣ”, εξασφαλίστηκε ενημέρωση προς τους δημότες για την όλη διαδικασία χωρίς προβλήματα όσον αφορά και τη συμπεριφορά των ανθρώπων της “ΣΤΕΓΗΣ” κυρίως.

Η ΣΤΕΓΗ από την ίδρυση της έχει δεσμευτεί ότι θα παρέχει βοήθεια σε όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν περισσότερα ζώα και συμπολίτες που καλούν, χωρίς διάκριση και οι οποίοι συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται αφού δε βρίσκουν την κατάλληλη εκπροσώπηση – αντιμετώπιση από τον Δήμο Μετεώρων.

Τέλος, χαιρόμαστε που για πρώτη φορά για τη μεταφορά των ζώων ασχολήθηκαν 3 Αντιδήμαρχοι και 1 Δημοτικός Σύμβουλος και μακάρι αυτό να γινόταν πριν πολλά χρόνια που ήταν τα ίδια σχεδόν άτομα.

Με εκτίμηση
Χρήστος Κτενάς
Πρόεδρος Φιλοζωικού Συλλόγου Καλαμπάκας “Η ΣΤΕΓΗ”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.