Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Χρυσομηλιάς στην Ι.Μ Βαρλαάμ

0 573

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η αναπληρώτρια Διευθύντρια κ. Ελένη Τσιούμα και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χρυσομηλιάς, ευχαριστούμε θερμά τους πατέρες της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων και ιδιαίτερα τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Βενέδικτο, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της εκπαιδευτικού Πληροφορικής του σχολείου κ. Δρούγκα Μαρίας, για τη χορηγία-δωρεά πέντε (5) φορητών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο σχολείο μας.

Η πολύτιμη προσφορά του τεχνολογικού αυτού εξοπλισμού, θα διευκολύνει σημαντικά το έργο της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας και θα εκσυγχρονίσει τη διαδικασία της μάθησης στο σχολείο μας.

Η υλοποίηση της δωρεάς αυτής αναδεικνύει έμπρακτα ότι η μοναστική κοινότητα Μετεώρων επιτελεί ανθρώπινο και θεάρεστο έργο.

Η προσφορά αυτή στο σχολείο μας, αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός σ΄ ένα ορεινό χωριό και χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων, για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευση στα παιδιά μας, που είναι το μέλλον αυτού του τόπου.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Η αναπληρώτρια Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Χρυσομηλιάς

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr