Ευχαριστήριο του 2ου Γυμνασίου στο Α.Τ Μετεώρων

0 981

Στην  Ελλάδα  παρατηρείται  ένας  από τους υψηλότερους δείκτες τροχαίων ατυχημάτων  στην Ευρώπη. Δυστυχώς για την Χώρα μας , κάθε μέρα νέοι άνθρωποι  χάνουν την ζωή τους λόγω της έλλειψης πρόληψης ,τόσο σε ατομικό  όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Το σχολείο μας στο πλαίσιο υλοποίησης αλλά και διαμόρφωσης κυκλοφοριακής συνείδησης, με γνώμονα την πρόληψη και την διασφάλιση της υγείας των μαθητών-μαθητριών μας, προσκάλεσε εκπροσώπους του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, για να υλοποιήσουν ενημερωτικές παρεμβάσεις  σε  θέματα Κυκλοφοριακής  Αγωγής, Οδικής ασφάλειας.( τήρηση του Κ.Ο.Κ, σημασία της χρήσης ζώνης ασφαλείας, χρήση κράνους ,χρήση κινητού ,ασφαλή κυκλοφορία πεζών ,πρόληψη αντιμετώπισης ατυχημάτων.)

Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή και το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων που  ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας. Ιδιαίτερα  ευχαριστούμε τον Αστυνόμο Β  Γουτλή  Ιωάννη και τον Αρχιφύλακα  Κοσμίδη  Παύλο για την εξαιρετική δραστηριότητα ,την επικοινωνία τους με τους μαθητές-μαθήτριες ,καθώς και τον χρόνο που διέθεσαν για να ενημερώσουν όλες τις τάξεις του Γυμνασίου μας.

Οι μαθητές μας παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις παρεμβάσεις αυτές και πήραν απάντηση  στα ερωτήματά τους .Ευελπιστούμε να ευαισθητοποιήθηκαν και να υιοθετήσουν πιο ενεργή στάση πρόληψης και αντιμετώπισης των ατυχημάτων.

 

Με  Εκτίμηση

Ο  Διευθυντής ,  Ο Σύλλογος  Διδασκόντων, Οι μαθητές

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.