Ευχαριστήριο της Οικογένειας Ευάγγελου Τζιουβάρα

0 1.855

Εάν έχεις δίπλα σου τον Θεό, καλούς γιατρούς και καλούς φίλους μη φοβάσαι τίποτα.

Τον τελευταίο καιρό ο σύζυγός μου και πατέρας των δυο κοριτσιών μου Βαγγέλης αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Χειρουργήθηκε και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο ΙΑΣΩ για 22 ολόκληρες μέρες λόγω ενός προβλήματος με την καρδιά του που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή… αλλά δεν τα κατάφερε! Ο Βαγγέλης μας βγήκε νικητής από τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και είναι πλέον δίπλα μας.

Πέσαμε, παλέψαμε, αλλά σηκωθήκαμε ξανά και τέλος νικήσαμε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας:

Στον καρδιοχειρουργό Όμηρο Χαλβατζούλη και στον Θωρακοχειρουργό Ελευθέριο Χαλβατζούλη. Στην αναισθησιολόγο Νέου Ευαγγελία, στην Αναστασία Ζουρλαδανη, στην Κατερίνα Καραβα και στην Ελένη Παγανα.

Στον επεμβατικό καρδιολόγο Νικόλαο Μαγκούτη, την προϊσταμένη της ΜΕΘ Μαρίνα Μότση και την προϊσταμένη της καρδιοχειρουργικής Θάλεια Τσιουρή, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη συμπεριφορά τους , την εξυπηρέτηση και πάνω από όλα την ανθρωπιά.

Για τους ανθρώπους από την Καλαμπάκα αλλά και απ’ όλη την Ελλάδα που πρόσφεραν αίμα όταν το χρειαστήκαμε ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Ευχαριστούμε τον διευθυντή του κέντρου υγείας Καλαμπάκας Ζήση Κελεπούρη, την ομάδα Α.Σ. Μετέωρα και τον πρόεδρο Γιώργο Ράντζα, τον καλό μας φίλο Κώστα Βαβίτσα, τον Βασίλη Νάκη και τον γιο του, τον Χρήστο Μπέντα και τον γιο του και την Ασπασία Καΐκη. Τους γιατρούς Μάνθο Ευθυμίου, Κατερίνα Απόδιακου, Νίκη Μπατάλα-Βαβίτσα και Νίκο Παπανικολάου.

Ευχαριστούμε τα μέσα ενημέρωσης για την σημαντική βοήθεια τους.

Και τέλος, να ευχαριστήσουμε δυο γιατρούς και καλούς φίλους που κερδίζουν με το σπαθί τους, τις γνώσεις τους και την ανθρωπιά τους, το σεβασμό, την εκτίμηση και τη στήριξή όλων μας. Την γιατρό του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας Μαριάνα Βαΐου και τον καρδιολόγο της Καλαμπάκας Διονύση Γκέκα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας.

Ευάγγελος Τζιουβάρας

Σοφία Μαύρου – Τζιουβάρα

Άννα – Ελευθερία Τζιουβάρα και Κωνσταντίνα Μαρία Τζιουβάρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr