Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Δημάρχου Δήμου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου

0 1,659

Συνδημότισσες και Συνδημότες θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω όλους που μας εμπιστευτήκατε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας,επιβραβεύοντας τον αγώνα μας.

Δώσαμε πραγματικά έναν καθ’όλα έντιμο αγώνα με απόλυτο σεβασμό στη βούλησή σας και στην ελευθερία επιλογής σας και για τον λόγο αυτόν υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Έχουμε καθήκον να προχωρήσουμε μπροστά με ενότητα, αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα της κοινωνίας. Ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο μόλις ξεκίνησε.

Οι ευθύνες μου ,ως νέος δήμαρχος ,είναι βαριές και τις αισθάνομαι στους ώμους μου.

Δηλώνω δήμαρχος όλων των δημοτών του δήμου Μετεώρων και έτσι θα λειτουργήσω.

Στην κατεύθυνση αυτή θα επιμείνουμε ανοιχτά στη συνεργασία και στην ξεκάθαρη σύμπνοια με εργαλείο δημιουργίας την τοπική συνεργατική διακυβέρνηση που θα παράξει τοπικές πολιτικές και όχι στείρα διαχείριση,που θα φέρει μια νέα φρέσκια αντίληψη για την αυτοδιοίκηση , επιλύοντας τα εκάστοτε προβλήματα.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους των άλλων συνδυασμών που συνέβαλαν με τον καλύτερο τρόπο ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας ,καθώς και όλους τους συνεργάτες μου για τον έντιμο και πολιτισμένο αγώνα που κάναμε,ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο με σύνεση και σωφροσύνη.

Κοιτάμε μπροστά,όλοι μαζί, ενωμένοι με πίστη στο αύριο για μια απόλυτα δημιουργική τετραετία.

Σας ευχαριστώ θερμά ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.