Ευχαριστήριο από το Τρικαλινό μαθητικό συγκρότημα « The Poca Polas Band »

0 440

Με την πρωτοβουλία του μαθητικού συγκροτήματος “The Poca Polas Band”, καθώς επίσης και με τη στήριξη ολόκληρης της μαθητικής κοινότητας των Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, στο Μύλο Ματσόπουλου, μια φιλανθρωπική εκδήλωση για τα πυρόπληκτα παιδιά της Αττικής και για το Λύρειο παιδικό ίδρυμα, στις 2 Αυγούστου 2018.

Το συγκρότημα απαρτίζεται από τους Νίκο Μουργελά, Ηλιάνα Νικολάου, Φίλιππο Παπά και Βλάσση Δούμα. Για τον σκοπό αυτό μουσική έπαιξαν και δύο ακόμα φοιτητές, η Χριστίνα Μπαλλά και ο Κωνσταντίνος Παππάς.

Παρά τα δυσάρεστα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν σε όλους μας λόγω των εξελίξεων η βραδιά της 2ας Αυγούστου γέννησε την ελπίδα ότι η νέα γενιά μπορεί να προσφέρει πολλά. Μέσα στον γεμάτο Μύλο οι “Poca Polas” κατάφεραν να συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους παίζοντας γνωστά αλλά και δικά τους τραγούδια.

Η νύχτα αυτή έδειξε ότι παρά τα εμπόδια που συναντάμε καθημερινά, η μουσική μας ενώνει και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση να αναζωπυρώσει τα όνειρα των πληγέντων.

Εμείς σαν κοινότητα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που, εθελοντικά, προθυμοποιήθηκαν να μας βοηθήσουν από την πρώτη στιγμή.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ…… ΑΥΡΙΟ ΕΣΕΙΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.