Ευχαριστήριο

0 900

Ευχαριστούμε θερμά και με ευγνωμοσύνη συνανθρώπους μας – επιχειρηματίες που με αγάπη προς την Εκκλησία συμβάλλουν από τη μεριά τους στην αποπεράτωση των εργασιών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος και Τριών Νεομαρτύρων Διάβας.

Ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Πεντεδήμο, αρχιτέκτονα, για τη μεγάλη οικονομική διευκόλυνση στη σύνταξη της μελέτης που αφορά τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Ιερού Ναού. Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Ζαρκάδα, τοπογράφο – μηχανικό εκ Διάβας, για την μεγάλη του προθυμία να αναλάβει δωρεάν όλες τις μετρήσεις που χρειάστηκαν να γίνουν στον περιβάλλοντα χώρο του Ναού. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Μάκη Καραφύλλα, επιχειρηματία, για την μεγάλη προθυμία να παραχωρήσει δωρεάν όλα τα οικοδομικά υλικά για την κατασκευή του παρτεριού στον πλάτανο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού. Ευχαριστούμε και την οικογένεια του κ. Νίκου Αβραμόπουλου, επιχειρηματία και εκκλησιαστικού συμβούλου της ενορίας Διάβας, και κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου, Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων για την δωρεάν παραχώρηση της πέτρας που χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή του ως άνω παρτεριού. Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Αναστογιάννη, σιδηρουργό εκ Διάβας, που είχε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει ως δωρεά την εργασία και τα κάγκελα που τοποθετήθηκαν στη βόρεια πλευρά του Ιερού Ναού.

Ευχόμαστε υγεία στους ίδιους και στις οικογένειες τους, επιτυχίες σε κάθε επιχειρηματική τους προσπάθεια και κάθε καλό από τον Θεό.

 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr