Ευχαριστίες για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Διάβα

0 1.002

Με τη βοήθεια του Θεού, για δεύτερη χρονιά, πραγματοποιήθηκε από την ενορία της Διάβας το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία της Διάβας το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου. Γονείς και παιδιά κατέκλυσαν την πλατεία του χωριού για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν από κοντά χειροτεχνίες, κατασκευές, ζωγραφιές, ζωγραφική προσώπου, μπαζάρ, δέντρο ευχών, ανάγνωση παραμυθιού, αϊ Βασίλης, γλυκίσματα, ζεστό κρασί.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη εκδήλωση της ενορίας μας. Ευχαριστούμε τον χορηγό της εκδήλωσης, τον Δήμο Μετεώρων και τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο για την καλοσύνη του να στηρίξει την εκδήλωση αυτή.

Ευχαριστούμε τα κορίτσια του Κατηχητικού και της Διάβας που με πολύ μεράκι και αγάπη όλες αυτές τις μέρες έτρεξαν και ετοίμασαν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, καθώς και για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που ετοίμασαν. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Φώτη Αλέκο που μας παραχώρησε την αίθουσα του Κοινοτικού Διάβας για να πραγματοποιηθεί η ανάγνωση του παραμυθιού. Ευχαριστούμε την Παιδαγωγό και συνεργάτιδα του ενοριακού έργου κα. Λένα Λίτσιου για την ανάγνωση του παραμυθιού ‘’Τα Χριστούγεννα του μπαρμπα Πανώφ’’ και τα δεκάδες μικρά παιδιά που κατέκλυσαν την αίθουσα μαζί με τους γονείς τους. Ευχαριστούμε την Αρχειονόμο – Msc Βιβλιοθηκονόμο κα. Έφη Δούλη, υπεύθυνη της Πολυζωείου Ενοριακής Βιβλιοθήκης Διάβας για τη συμβολή της. Ευχαριστούμε την κα. Αφροδίτη Μαργέλου που με καλλιτεχνία και υπομονή ζωγράφισε στο πρόσωπο τα μικρά παιδιά με επίκαιρες εικόνες από τα Χριστούγεννα. Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Ποδάρα εκ Διάβας για το δέντρο ευχών που ετοίμασε για μία ακόμη χρονιά.

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Φάρμα Μετεώρων Αλιάγας για τις εύγευστες κρέμες που παραχώρησε, το Οινοποιείο Λούδας για το εξαίσιο κρασί, το ζαχαροπλαστείο Ρόμπος για τα νόστιμα γλυκά, την Οικογένεια Κλιάφα για τα δροσερά αναψυκτικά, την Βιολάντα για τα υπέροχα μπισκότα και τις κυρίες της Διάβας που προσέφεραν γλυκά για την εκδήλωση. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους και ευχόμαστε υγεία και κάθε ευλογία Θεού στις οικογένειές σας και στα επιχειρηματικά σας σχέδια.

Ευχόμαστε και του χρόνου, πρώτα ο Θεός, να σας καλωσορίσουμε σε ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό με περισσότερες δραστηριότητες και πολύ γέλιο και χαρά. Καλά Χριστούγεννα! Ελπιδοφόρα και με συμπόνοια για τους αδελφούς μας.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr