Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας: Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, μοναδικά, και υπέροχα

0 777

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά! Θα είναι μοναδικά, θα είναι υπέροχα! Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας σας περιμένει σε δυο υπέροχες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Δημαρχείου στις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Χριστούγεννα Χαράς». Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας στέλνει μήνυμα γιορτής και μας καλεί όλους στο κέντρο της πόλης να συνθέσουμε μαζί το σκηνικό των γιορτών με ποικιλία δράσεων για τα παιδιά.

Ανιματέρ, Ξυλοπόδαροι, Μάγοι και φυσικά Ο Άγιος Βασίλης καθώς και η Σχολή Χορού «Χορός και Έκφραση» της κ. Δήμητρας Κανάτα και το Κέντρο Απασχόλησης, Μάθησης και Λόγου της κ. Μαρίνας Καραθανάση και κ. Βασίλη Μακρή, περιμένουν μικρούς και μεγάλους για μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου στον αύλειο Χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας στις 6:00 το απόγευμα ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων, σας περιμένει σε μια μοναδική εκδήλωση, Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα, με τη «Νύχτα των ευχών».

Μια μουσική νύχτα, γεμάτη ευχές και εκδηλώσεις αγάπης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο. Η εκδήλωση περιλαμβάνει συναυλία με τους «The Teasers» και την παιδική χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας. Τα έσοδα της εκδήλωσης από τα φαναράκια θα προσφερθούν στον Σύλλογο Γονιών – Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα».

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2019

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.