Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας: Ανακοίνωση για τις παράνομες επαγγελματικές δραστηριότητες

0 1,639

Μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου Κουρέων-Κομμωτών σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες του κλάδου στην πόλη μας την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε λόγω κορονοϊού, καταδικάζουμε και εμείς από την πλευρά μας, το γεγονός ότι υπάρχουν επαγγελματίες (και μη) που δεν σέβονται πρωτίστως και κυρίως τη δημόσια υγεία αλλά και τους κανόνες της Κυβέρνησης.

Γίνεται προσπάθεια, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά παγκοσμίως, από όλες τις Κυβερνήσεις και από την πλειοψηφία των πολιτών, να μειωθεί η διασπορά του κορονοϊού, θεωρούμε ανεπίτρεπτο κάποιοι επαγγελματίες (και μη) να λειτουργούν εις βάρος της υγείας των άλλων αλλά και εις βάρος των υπόλοιπων επαγγελματιών. Οι συμπολίτες επίσης που υποστηρίζουν αυτές τις παράνομες δραστηριότητες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης και ότι και αυτοί με τη σειρά τους θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Τέλος, το θέμα των παράνομων δραστηριοτήτων λιανικού εμπορίου ή παροχής υπηρεσιών, είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί όλους και να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη, με μεγαλύτερη ευθύνη στο κράτος που είτε αφήνει χωρίς έλεγχο κάποιους να κερδοσκοπούν είτε με την υψηλή φορολογία οδηγεί πολλούς σε μη νόμιμες οδούς.

Εκ μέρους του ΔΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.