Δυσαρέσκεια για το κλείσιμο των δρόμων

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για το κλείσιμο των δρόμων, αλλά και την αποφασιστικότητά τους να ακολουθήσουν ακόμη και τη δικαστική οδό αν συνεχιστούν τα αγροτικά μπλόκα στους δρόμους, εξέφρασαν κατά την συνάντησή τους με το Νομάρχη Τρικάλων και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, οι πρόεδροι των Σωματείων Ξενοδόχων, Εστιατόρων, Μεταφορών και Ενοικιαζόμενων Δωματίων.

0 193

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για το κλείσιμο των δρόμων, αλλά και την αποφασιστικότητά τους να ακολουθήσουν ακόμη και τη δικαστική οδό αν συνεχιστούν τα αγροτικά μπλόκα στους δρόμους, εξέφρασαν κατά την συνάντησή τους με το Νομάρχη Τρικάλων και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, οι πρόεδροι των Σωματείων Ξενοδόχων, Εστιατόρων, Μεταφορών και Ενοικιαζόμενων Δωματίων. Την έντονη δυσαρέσκειά τους για το κλείσιμο των δρόμων, αλλά και την αποφασιστικότητά τους να ακολουθήσουν ακόμη και τη δικαστική οδό αν συνεχιστούν τα αγροτικά μπλόκα στους δρόμους, εξέφρασαν κατά την συνάντησή τους με το Νομάρχη Τρικάλων και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, οι πρόεδροι των Σωματείων Ξενοδόχων, Εστιατόρων, Μεταφορών και Ενοικιαζόμενων Δωματίων.

Οι πρόεδροι των παραπάνω Σωματείων επισκέφθηκαν το Νομάρχη και του εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το κλείσιμο των δρόμων από τους αγρότες, χαρακτηρίζουν δίκαιο τον αγώνα τους και τα αιτήματά τους, αλλά να μην προχωρούν στα μπλόκα των δρόμων μιας και οι ίδιοι θίγονται οικονομικά σε μια εποχή μάλιστα που η οικονομία της χώρας περνά κρίση.

Αποφάσισαν να συντάξουν ένα υπόμνημα να το διαβιβάσουν στο Νομάρχη και αυτός να το προωθήσει τόσο στην Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας, όσο και στα αρμόδια Υπουργεία.

Νωρίτερα είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκο όπου αποφασίστηκε να συντάξουν ένα ψήφισμα και μια σκληρή ανακοίνωση για το κλείσιμο των δρόμων, αφήνοντας όμως ένα περιθώριο μιας εβδομάδας στους αγρότες προκειμένου να δούνε αν έχει συνέχεια η κινητοποίησή τους.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος Ξενοδόχων Καλαμπάκας κ. Κουρούπας ανέφερε:

«Είμαστε αγανακτισμένοι, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια άσχημη εικόνα προς τα τουριστικά πρακτορεία του εξωτερικού και είμαστε πλέον σε μαύρη λίστα. Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε αυτές τις κινητοποιήσεις να συνεχιστούν για πολύ καιρό.

Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, το προσωπικό και για αυτό δεν αποκλείεται να προβούμε σε μηνύσεις, αφού αφήσουμε ένα περιθώριο και καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι τη ζημιά που κάνουνε στην οικονομία».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου Φορτηγών Αυτοκινήτων κ. Τζιμοράγκας τόνισε:

«Θιγόμαστε σα κάδος επαγγελματικά, οικονομικά και αν θέλετε και κοινωνικά από το κλείσιμο των δρόμων. Λέμε στους αγρότες ότι είναι δίκαια τα αιτήματά τους και να προσπαθήσουνε να έχουνε με το μέρος τους την κοινή γνώμη, όμως να κάνουνε στοχευμένες ενέργειες στους πολιτικούς και στα Υπουργεία. Να μην υπάρχουνε κλειστοί δρόμοι, αλλά κλειστά Υπουργεία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.