Δυο τα εμβολιαστικά κέντρα τελικά στην Π.Ε. Τρικάλων

0 682

Στην Ελλάδα έχουν δημιουργηθεί 1.018 κέντρα εμβολιασμού που θα λειτουργήσουν ανά υγειονομική περιφέρεια και έχουν ως εξής: Στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, θα λειτουργήσουν 176

Τα εμβολιαστικά κέντρα στην Π.Ε. Τρικάλων, αρχικά ήταν 12, από τις 20 Γενάρη όμως που θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τους άνω των 85 ετών αυτά είναι: Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το  Κ.Υ. Πύλης [πρώην ΙΚΑ], τουλάχιστον για τις επόμενες 10 μέρες μέχρι τέλος του μήνα. 

Από το Φλεβάρη υπάρχει μέριμνα να ανοίξουν και άλλα δυο στην Φαρκαδόνα και την Καλαμπάκα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει μέριμνα ακόμη για τα ηλικιωμένα άτομα που είναι κλινήρης και δεν μπορούν να μετακινηθούν από την οικεία τους για σοβαρούς λόγους υγείας. Αναμένεται σχετική ανακοίνωση και ίσως εμβολιαστούν αργότερα…εφόσον υπάρχει μέριμνα και εξασφάλιση του εμβολίου που να μπορείνα γίνει σε εξωτερικές συνθήκες με την κατάλληλη ιατροτεχνική υποδομή.

Δείτε αν ανήκετε στην πληθυσμιακή ομάδα που μπορεί να εμβολιαστεί την τρέχουσα περίοδο με βάση τον ΑΜΚΑ σε συνδυασμό με τον ΑΦΜ σας και κλείστε το ραντεβού σας.

Αν έχετε ήδη ραντεβού ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ για να δείτε και να διαχειριστείτε το ραντεβού σας. Αν δεν διαθέτετε ΑΜΚΑ παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

https://emvolio.gov.gr/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.