Δυναμικό παρών του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Μετεώρων στην «Travel Trade Athens 2014»

Με επιτυχία και αρκετό ενδιαφέρον συμμετείχε την Δευτέρα 14/4/14, ο Σ.Τ.Ε.Μ. με εκπροσώπους

0 54

Με επιτυχία και αρκετό ενδιαφέρον συμμετείχε την Δευτέρα 14/4/14, ο Σ.Τ.Ε.Μ. με εκπροσώπους

Με επιτυχία και αρκετό ενδιαφέρον συμμετείχε την Δευτέρα 14/4/14, ο Σ.Τ.Ε.Μ. με εκπροσώπους τον Ηλία Μαυραγάνη και τον Γιώργο Κουρέλη στην παρουσίαση και γνωριμία της περιοχής μας, κατά τη διάρκεια της παραπάνω συνάντησης που διοργάνωσε ο δήμος της Αθήνας, η τουριστική εταιρία του δήμου (ΕΑΤΑ), το Athens Convention & Visitors Bureau και ο Σύνδεσμος Tour Operators Ευρώπης (ΕΤΟΑ).

Την έναρξη της συνάντησης την έκανε ο δήμαρχος της Αθήνας κ. Καμίνης. Συμμετείχαν 70 ξένοι Tour Operators από 22 χώρες, 30 τουριστικοί δημοσιογράφοι, 170 εκπρόσωποι Ελληνικών επιχειρήσεων και 2 εκπρόσωποι περιφερειακών προορισμών, του Ναυπλίου και της Καλαμπάκας (Σ.Τ.Ε.Μ.)

Έγιναν πάνω από 2,000 12λεπτες προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των ξένων επαγγελματιών και των εκπροσώπων της Ελληνικής αγοράς τουρισμού και αρκετές ανεπίσημες.

Προσκλήθηκαν από τον Σ.Τ.Ε.Μ. δημοσιογράφοι και Tour Operators να φιλοξενηθούν και να γνωρίσουν την περιοχής μας από κοντά. Μοιράστηκε το φυλλάδιο του ΣΤΕΜ (Why meteora) καθώς και usb memory sticks όπου υπήρχε παρουσίαση της περιοχής σε video, φωτογραφίες και power point.

Επίσης ο Σ.Τ.Ε.Μ. εκδήλωσε ενδιαφέρον στους διοργανωτές, για συμμετοχή στην πολύ σημαντική παγκόσμια συνάντηση bloggers και travel writers, πάνω από 1,000 άτομα, που θα γίνει στην Αθήνα τον Οκτώβριο μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια διεκδίκησης από το δήμο της Αθήνας έναντι πολλών άλλων ανταγωνιστικών χωρών. Μία συνάντηση τεράστιου ενδιαφέροντος και προβολής για κάθε χώρα που τη φιλοξενεί. Πρότεινε δε, σαν χορηγία την φιλοξενία στην περιοχή μας κάποιων από τους συμμετέχοντες.

stem traveltrade1stem traveltrade2stem traveltrade 3

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.