Δωρεάν rapid test στην Οξύνεια 11 Αυγούστου και 12 Αυγούστου στο Αγιόφυλλο

0 472

Δωρεάν rapid test στην Οξύνεια 11 Αυγούστου 19:30-21:30 και 12 Αυγούστου 19:30-21:30 στο Αγιόφυλλο!

Τα τεστ θα διεξαχθούν στα γραφεία των τοπικών κοινοτήτων Οξύνειας και Αγιοφύλλου από εξειδικευμένο προσωπικό, κ. Αθανασια Παππα και ιατρό κ. Δημήτριο Κούβελα!

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την πρόθεση της εταιρίας, με την επωνυμία “ProGnosis Biotech A.E.”, να προσφέρει δωρεάν 300 Rapid Test Αντιγόνου στα χωριά Οξύνεια και Αγιόφυλλο του Νομού Τρίκαλων τα οποία είναι απαραίτητα βάση υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πραγματοποίηση της 9ης πεζοπορίας « Η Γραμμή που μας ενώνει» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Αυγούστου 2021.

Σε συνέχεια προηγούμενων ανάλογων δράσεων της, η ProGnosis Biotech αποδεικνύει ότι στηρίζει έμπρακτα τον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και εύχεται ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Prognosis Βiotech αποτελεί μια καινοτόμο και αμιγώς ελληνική εταιρία βιο-τεχνολογίας, ιδρυθείσα το 2011. Η έδρα της βρίσκεται στη Λάρισα όπου στεγάζεται το R&D και η παραγωγή και στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται τα τμήματα πωλήσεων και marketing.

Κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η ανάπτυξη διαγνωστικών τεστ (μεθόδων ELISA & Lateral Flow) για τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων, ενώ τον Απρίλιο του 2020 με απόφαση της διοίκησης δημιουργήθηκε ένα νέο τμήμα παραγωγής ιατροτεχνολογικών προϊόντων με στόχο την ανάπτυξη τεστ για τη νόσο COVID-19.

Η ProGnosis Biotech διακρίνεται για την έντονη εξαγωγική της δραστηριότητα, διατηρώντας ένα μεγάλο δίκτυο διανομέων σε όλο τον κόσμο και έχοντας ενεργή παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες.

Οι κοινότητες Οξύνειας και Αγιοφύλλου ευχαριστούν για την υποστήριξη την εταιρεία ProGnosis Biotech.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr