Δωρεά της ΔΕΔΔΗΕ στο Κ. Υ. Πύλης

0 568

Κατόπιν αιτήματος του Συντονιστή Διευθυντή του Κ.Υ. Πύλης Ιωάννη Κουτσονάσιου και με τη σύμφωνη γνώμη της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας , έγινε δωρεά από την ΔΕΔΔΗΕ προς το ΚΥ Πύλης.

Η δωρεά αφορά έναν οικίσκο πλήρη εξοπλισμένο και ένα στέγαστρο για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ τομέα Πύλης .

Ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας επισκέφτηκε το Σάββατο 21/1/23 το ΚΥΠ προκειμένου να επιθεωρήσει την δωρεά .

Μαζί με τον κ. Κουτσονάσιο παρόντες ήταν ο Αναπληρωτής Διοικητής 5 ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, οι επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης Θεόδωρος Χήρας και Βαλάντης Τσιούτσιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Κουτής , Νίκος Γουλιώτης , Ρούλα Οικονόμου, ο πρόεδρος της ΤΚ Πύλης Βασίλης Κανέλας, ο Πρόεδρος της ΤΚ Ροπωτού Ιωάννης Λαμπρογιώργος καθώς και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ και του ΚΥ Πύλης.

Ο Υπουργός κ. Σκρέκας αφού τόνισε ότι θα είναι πάντα δίπλα στον Διευθυντή και στο προσωπικό έδωσε τα συγχαρητήρια για τις υψηλές ιατρικές υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής ευθύνης του ΚΥ Πύλης .

Ο κ. Κουτσονάσιος ευχαρίστησε τον κ. Σκρέκα και την ΔΕΔΔΗΕ για την πολύ σημαντική δωρεά που βοηθάει την λειτουργία του ΚΥ Πύλης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr