Δολοφόνος στο Facebook με ψεύτικο προφίλ 17χρονου

Το θάνατο βρήκε μια 17χρονη κοπέλα όταν το ραντεβού που βγήκε με τον δήθεν όμορφο νεαρό 17χρονο που είχε γνωρίσει στο Facebook, την έφερε αντιμέτωπη με έναν 33χρονο βιαστή ο οποίος την βίασε και τη σκότωσε.

0 440

Το θάνατο βρήκε μια 17χρονη κοπέλα όταν το ραντεβού που βγήκε με τον δήθεν όμορφο νεαρό 17χρονο που είχε γνωρίσει στο Facebook, την έφερε αντιμέτωπη με έναν 33χρονο βιαστή ο οποίος την βίασε και τη σκότωσε. Το θάνατο βρήκε μια 17χρονη κοπέλα όταν το ραντεβού που βγήκε με τον δήθεν όμορφο νεαρό 17χρονο που είχε γνωρίσει στο Facebook, την έφερε αντιμέτωπη με έναν 33χρονο βιαστή ο οποίος την βίασε και τη σκότωσε.
Η Βρετανία είναι συγκλονισμένη ενώ το Facebook αναγκάστηκε να δημοσιεύσει ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους ανηλίκους να προσέχουν την επικοινωνία που έχουν με αγνώστους στο διαδίκτυο.
Η 17χρονη Ashleigh απλά αναζητούσε ένα αγόρι μέσω Facebook όταν το ενδιαφέρον της προσέλκυσε ένας όμορφος και καλογυμνασμένος νεαρός.
Πίσω από το προφίλ του νεαρού κρυβόταν ο 33χρονος Peter Chapman, ο οποίος έχει ιστορικό σε βιασμούς. Ο νεαρός είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί για βιασμό και απειλή με μαχαίρι για την περίπτωση δύο γυναικών.
Ο 33χρονος βίασε και σκότωσε την νεαρή 17χρονη ενώ αργότερα αποδείχθηκε ότι διατηρούσε προφίλ σε 10 ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα στα οποία πόζαρε ως ένας 19χρονος νεαρός με πάνω από 6.000 φίλους.
Η μητέρα της 17χρονης ζήτησε σοκαρισμένη από τους γονείς να προσέχουν με ποιους επικοινωνούν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο καταγγέλλοντας τα κοινωνικά δίκτυα ότι κάνουν πολύ εύκολη την επαφή των παιδιών με ανώμαλους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.