Διοικητές Νοσοκομείων: Άρχισαν οι απομακρύνσεις – Ποιοι είναι οι 2 πρώτοι

0 1.037

Εκτός ΕΣΥ τίθενται ήδη οι πρώτοι διοικητές Νοσοκομείων που δεν πέρασαν τη βάση στην αξιολόγηση.

Όπως είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr, η επιτροπή αξιολόγησης του υπουργείου Υγείας έκρινε ότι κάποιοι διοικητές Νοσοκομείων δεν απέδιδαν και εισηγήθηκε στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας να απομακρυνθούν από το ΕΣΥ.

Ήδη εκτός νοσοκομείων τίθενται δύο Διοικητές Νοσοκομείων που αξιολογήθηκαν από την Επιτροπή ενώ η εισήγηση είναι και για άλλους 3 εκ των οποίων ο ένας θα περάσει πάλι από τη «μέγγενη» της αξιολόγησης αφού σύμφωνα με έγκυρες πηγές του HealthReport θα κληθεί για άλλη μια συνέντευξη για να δώσει εξηγήσεις για όσα δεν έκανε.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που εκδόθηκε εκτός ΕΣΥ είναι πλέον οι Χριστόπουλος Χρήστος και Γκανάτσιος Στέργιος.

Πιο αναλυτικά, η απόφαση του υπουργείου Υγείας αναφέρει χαρακτηριστικά:

  • Παύση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου (Γ.Ν.) Ηλείας, αρμοδιότητας 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ. Πε.) Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ.
  • Παύση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου (Γ.Ν.) Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ», αρμοδιότητας 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ. Πε.) Μακεδονίας, ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο : https://www.healthreport.gr/dioikites-nosokomeion-archisan-oi-apomakrynseis-poioi-einai-oi-2-protoi-poy-apolyontai/

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr