Δημοτική Κοινότητα Καλαμπάκας – Δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν το έγγραφο της 19ης Εφορίας – VIDEO

Σε ήρεμο και “εποικοδομητικό” κλίμα συζητήθηκε σήμερα το απόγευμα το θέμα επί του έγγραφου της 19ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων

0 108

Σε ήρεμο και “εποικοδομητικό” κλίμα συζητήθηκε σήμερα το απόγευμα το θέμα επί του έγγραφου της 19ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων

Σε ήρεμο και “εποικοδομητικό” κλίμα συζητήθηκε σήμερα το απόγευμα το θέμα επί του έγγραφου της 19ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων σχετικά με τις δράσεις και δραστηριότητες στον χώρο των Μετεώρων.

Στο θέμα παραβρέθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους οι οποίες ήταν σχεδόν ίδιες με εκείνες των ανθρώπων της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας. Η συζήτηση ξεκίνησε με τοποθέτηση του πρόεδρου κ. Λαϊτσα Ευάγγελου ο οποίος τόνισε πως δεν έχουμε ανάγκη από καινούργια απαγορευτικά μέτρα στον χώρο των μετεώρων, όπως κάνει το σχετικό έγγραφο της 19ης εφορίας.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις της κας Νάκη, του κ. Πιπερίδη, του κ. Κοντογούλα και του κ. Αθανασούλα γύρω από το θέμα καθώς και των κ.κ Μητρονάτσιου Άρη προέδρου τη ΟΛΚ, του κ. Γιώργου Κουρέλη από το visitmeteora.travel, του κ. Λάζαρου Μποτέλη, του κ. Βασίλη Τσιαντίκου από πλευράς ποδηλατών. του κ. Γιάννη Θεοδώρου και της κας Πέρυ Χαρτοπούλου Υποψήφιας Δημάρχου Καλαμπάκας. Επίσης τοποθέτηση έκανε και ο κ. Γιάννης Μπουτίνας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Γενικά οι απόψεις ήταν σχεδόν ίδιες και έφταναν στο σημείο να καθίσουν όλοι μαζί φορείς, Δημοτική Αρχή, Μητροπολίτης και Ιερές Μονές για να βρουν ένα κοινό σημείο ώστε να μπορούν να συνυπάρξουν όλοι μαζί σε αυτή την μικρή κοινωνία.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ευάγγελος Λαϊτσας στο τέλος της συζήτησης ανέφερε πως δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν το σχετικό έγγραφο καθώς βάζει νέα απαγορευτικά μέτρα και πρέπει να γίνει μια σύσκεψη όλων των φορέων γύρω από το θέμα.

Ο κ. Πιπερίδης πρότεινε στην απόφαση κάποιες παραμέτρους κλείνοντας να τονίζει πως η οποιαδήποτε απαγόρευση αφαιρεί δικαιώματα από τον λαό, αυτό κάνει το σχετικό έγγραφο.

DIMOTIKI IMG 1665

DIMOTIKI IMG 1670DIMOTIKI IMG 1884DIMOTIKI IMG 1888DIMOTIKI IMG 1891DIMOTIKI IMG 1892DIMOTIKI IMG 1895

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.