Δημοτική Επιτροπή: “Άναψαν” τα αίματα μεταξύ Αβραμόπουλου – Παπαχρήστου για οφειλή 129 χιλ. ευρω σε εργολάβο

1 1.710

“Αναψαν” τα αίματα μεταξύ του αρχηγού της Μείζωνος Αντιπολίτευσης κ. Σωτήρη Παπαχρήστου και του Δημάρχου κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου σε θέμα της Δημοτικής Επιτροπής για ορισμό δικηγόρου κατά διακοπής διαταγής πληρωμής οφειλής δήμου Μετεώρων προς εργολάβου ( θεμα 6 ).

Η κα Φροσυνάκη μέλος της Δ.Ε και εισηγήτρια  μίλησε για το θέμα και ο κ. Παπαχρήστος ζήτησε να μάθει σχετικά.

Ο κ. Αβραμόπουλος εξήγησε πως υπάρχει ένας εργολάβος που ζητά να του καταβληθεί το ποσό των 129 χιλ. ευρώ και ο Δήμος κάνει τις απαραίτητες ενέργειες να προστατεύσει το ταμείο του Δήμου.

Ο κ. Παπαχρήστος ζήτησε να ενημερωθεί τι έργα – εργασίες αφορά η βεβαίωση οφειλής.

Επειδή τα χρήματα που ζητά ο συγκεκριμένος εργολάβος απ’ οτι θυμάμαι είναι από το 2020 που ήσασταν εσείς πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαχρήστο, να μας απαντήσετε εσείς ειπε ο κ. Αβραμόπουλος.

Εκεί ξεκίνησε συζήτηση… με πολλά υπονοούμενα με τον κ. Παπαχρήστο να ζητά για πιο λόγο να μην πληρωθεί ο εργολάβος και να ρωτά αν είδε η Δημοτική Αρχή το φυσικό αντικείμενο του έργου. Ρωτήστε τον κ. Αλέκο που είστε κάθε σε τηλεφωνική επικοινωνία να μάθετε αν δεν ξέρετε είπε ο κ. Παπαχρήστος στον κ. Αβραμόπουλο.

Σε κανένα εργολάβο που δίνατε τότε εσείς ( προηγούμενη Δημοτική Αρχή ) τα υπέρογκα ποσά δεν επιτρέπουμε να τα εισπράξει. Εμείς σε οποιοδήποτε ζητά αυτή τη στιγμή να λάβει χρήματα από τον Δήμο Μετεώρων κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διαφυλάξουμε το ταμείο του Δήμου, απάντησε και παλι ο κ. Αβραμόπουλος!

Έπρεπε να πάρετε μεζούρες για τα έργα του εργολάβου όπως πήρατε για τα τραπεζοκαθίσματα και σταματήσατε σε μια πλατεία… απάντησε ο κ. Παπαχρήστος. Εσείς αν ήσασταν δεν θα θελατε να πληρωθείτε οχι ο συγκεκριμένος αλλα ο οποισδήποτε. Να πάρετε μεζούρες και για τα έργα…

Σας έχει πιασει καημός κ. Παπαχρήστο για τον συγκεκριμένο εργολάβο. Θέλετε να πείτε ποιος είναι ο φίλος σας ο εργολάβος που τον ξέρετε καλά, είπε ο κ. Αβραμόπουλος στον κ. Παπαχρήστο που θελετε να πληρωθεί με τον κ. Παπαχρήστο να απαντά είναι ο φίλος ο εργολάβος που τον εφερε ο φίλος σου ο Αλέκος…

Τοτε το 2020 ησασταν Δημοτική Αρχή, τα φτιάξατε μαζί, τα χαλάσατε ξερετε που… και τωρα υπάρχει θεμα! Εμεις δεν ειμαστε εδω να απολογηθούμε για τα πεπραγμενα σας τοτε. Ησασταν πρόεδρος και τα πράγματα ειναι δυο… ή περασατε και δεν ακουμπήσατε και δεν είχατε γνώση ή είχατε γνώση και τα χαλάσατε αλλου, αποφασίστε είπε ο κ. Αβραμόπουλος στην συνέχεια! Ήσασταν εισηγητής σε ολα αυτα τα θέματα!

Νομίζετε θα κρυφτείτε πισω από 129 χιλ ευρώ, είστε σοβαρός; Να μας πείτε σε τι αναφέρονται οι 129 χιλ ευρω! Παρε τηλ. τον κ. Αλέκο να σε ενημερώσει είπε ο κ. Παπαχρήστος. Τα χρήματα είναι των δημοτών.

Θα απολογηθούμε εμείς για εσας; Οι 129 χιλ. ευρω αναφέρονται στον εκλεκτό εργολάβο που εσεις ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τοτε εισηγούσασταν σε όλες τις αναμορφώσεις, του δίνατε όλες τις  αναθέσεις, τον αφήσατε απλήρωτο και αυτός ο άνθρωπος ζητά χρήματα από το 2020 και εμεις δεν τα δίνουμε αυτα και βαζουμε δικηγόρο και κάνουμε ανακοπή απαντησε ο κ. Αβραμόπουλος!

Πολύ ωραία, ποιες ειναι οι αναθέσεις αυτες, πέρασαν αυτα από Δημοτικό Συμβούλιο ( 129 χιλ ευρω ) ; Ειπε ο κ. Παπαχρήστος.

Αυτα είναι όπλα που θα καταθέσουμε στην ανακοπή της οφειλής απαντησε η κα Φροσυνακη!

Γιατί δεν ήρθατε στο Δημαρχείο να ζητήσετε τις βεβαιώσεις οφειλών, πότε ήρθατε, γιατί δεν κανατε αίτηση, φοβάστε; Ελάτε να τις παρετε και να τις δημοσιεύσετε είπε ο κ. Αβραμόπουλος…

Εμείς ασχολούμαστε με το αύριο… προσπαθούμε να νοικοκυρέψουμε τον Δημο!

Δεν ξερεις και την διαδικασία της βεβαίωσης οφειλής τελείωσε ο κ. Παπαχρήστος… το θέμα!

Τα παραπάνω περιληπτικά ως προς το θέμα…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. ΟΧΙάς λέει

    Συνεχίζουν με υπονοούμενα……. εμείς το ακροατήριο στο τέλος θα ακουμπήσουμε τα 129 χιλιάρικα συν τα δικαστικά έξοδα στην υγειά μας ρε παιδιά

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr