Δημοσκόπηση Pulse: Στο 6,5% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

0 651

το 6,5% διαμορφώνεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Το κυβερνών κόμμα, 10 ημέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης, δείχνει να παγιώνει τη διαφορά του σε ένα ποσοστό άνω του 6%, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος των απωλειών που είχε μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν «τσιμμπήσει» μισή μονάδα προς τα πάνω στα ποσοστά τους, πιέζοντας ολοένα και περισσότερο τα ποσοστά των μικρότερων κομμάτων. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από τις 4 έως τις 7 Μαΐου και αποτυπώνει το κλίμα λίγο πριν το σημαντικό debate των αρχηγών που θα διεξαχθεί  στις 21:00.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενόψει της 21ης Μαΐου, έχουν τα στοιχεία της έρευνας για την εκτίμηση κατανομής των αναποφάσιστων, που παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, αντιπροσωπεύοντας το 12% του εκλογικού δυναμικού, αλλά και η εκτίμηση κατανομής των εδρών, με όλα τα σενάρια, για κάθε πιθανή περίπτωση.

Στο 6,5% η διαφορά με αναγωγή επί των εγκύρων

Το βασικό στοιχείο κάθε δημοσκόπησης είναι τα ποσοστά. Η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζεται αναμφισβήτητα πρώτη, παγιώνοντας μία διαφορά άνω του 6% από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη συγκεκριμένη έρευνα, η διαφορά στην αναγωγή επί των εγκύρων διαμορφώνεται στο 6,5%.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.