Δήμος Μετεώρων: Υποβολή αιτήσεων ανασύστασης φυτικού κεφαλαίου

0 418

Ο Δήμος Μετεώρων καλεί τους δικαιούχους αποζημιώσεων  φυτικού κεφαλαίου για ζημιές σε ελαιόδεντρα από τον ΠΑΓΕΤΟ του ΙΑΝ. 2017, να υποβάλλουν τις αιτήσεις ανασύστασης φυτικού κεφαλαίου στον ανταποκριτή ΕΛΓΑ της Κοινότητάς τους, από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020.

Η αίτηση ανασύστασης φυτικού κεφαλαίου υποβάλλεται από όσους έχουν κριθεί δικαιούχοι του Προγράμματος Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων ΚΟΕ «ΕΤΗΣΙΟ 2017» και έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες ανασύστασης στα κτήματα τους (εκριζώσεις-αντικαταστάσεις ελαιόδεντρων, κοπές κορμού και κλαδέματα α΄ κλάδου ελιόδεντρων) προκειμένου να γίνουν οι πληρωμές των ποσών αποζημίωσης.

Σε κάθε περίπτωση το Πρόγραμμα ΚΟΕ «ΕΤΗΣΙΟ 2017» θα δέχεται αιτήσεις ανασύστασης φυτικού κεφαλαίου, για όσους δεν ολοκλήρωσαν τις εργασίες ανασύστασης στα κτήματά τους, μέχρι την 31-8-2021.

Οι αιτήσεις ανασύστασης φυτικού κεφαλαίου αφορούν δικαιούχους παραγωγούς  ελιών που καλλιεργούνται στις παρακάτω Κοινότητες:

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΑΥΡΑ, ΔΙΑΒΑ, ΣΑΡΑΚΗΝΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ & ΘΕΟΠΕΤΡΑ.

 

Για την υποβολή των αιτήσεων ανασύστασης φυτικού κεφαλαίου, οι δικαιούχοι ελαιοπαραγωγοί να προσέλθουν στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μετεώρων.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΤΗΣ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.