Δήμος Μετεώρων: Υπογράφηκε η σύμβαση με την εταιρεία “ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”

2 657

Στο Δημαρχείο σήμερα, 03-02-2021, ημέρα: Τετάρτη και ώρα: 10:00 π.μ. υπογράφηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων κου Θεόδωρου Αλέκου η σύμβαση παραχώρησης – εκμίσθωσης δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και εμφιάλωσης – εμπορίας πόσιμου ύδατος της κοινοτικής πηγής «Γκούρα» της Κοινότητας Αμαράντου του Δήμου Μετεώρων.

Εκ μέρους του Δήμου Μετεώρων, ως νόμιμος εκπρόσωπός του, υπέγραψε ο Δήμαρχος κος Θεόδωρος Αλέκος και εκ μέρους της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας με την επωνυμία «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε.» ο νόμιμος εκπρόσωπός της κος Ευάγγελος Τρωγάδης.

Πρόκειται για μία μεγαλόπνοη επένδυση, για ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο στον Δήμο Μετέωρων, που θα προσφέρει πολλά οφέλη σε τοπικό, κοινωνικό, πολιτιστικό επίπεδο.

Τα ευεργετήματα και τα αντισταθμιστικά οφέλη της υπογραφής αυτής επωφελούν τόσο τους κατοίκους του Δήμου Μετέωρων αλλά και κατ’ επέκταση και τον ίδιο τον Δήμο Μετεώρων, διότι προσφέρονται νέες θέσεις εργασίας με πολλές και ποικίλες ειδικότητες, άρα ευκαιρίες σε νέες ανθρώπους, αναβάθμιση της ευρύτερης εκεί περιοχής, τίθενται νέα προγράμματα ανάπτυξης – εκσυγχρονισμού και δυνατότητα προστιθέμενης αξίας. Τέλος, θα υπάρξει και ανάδειξη του τοπικού φυσικού πλούτου της εκεί περιοχής.

Ο Δήμος Μετεώρων είναι πάντοτε κοντά στους δημότες και φροντίζει για αυτούς.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
2 Σχόλια
 1. PATATAS MUSIC PRODUCTION λέει

  Του Αμάραντου το νερό
  έγινε το πιο ξακουστό
  Μήνες ψήφιζαν και μάλωναν
  στο συμβούλιο ξεσάλωναν
  Κανένας δεν κατάλαβε
  γιατί η ιστορία τράβαγε
  Χαρτούρα έπεσε πολλή
  σήμερα μπήκε η υπογραφή
  Επιτέλους θα πίνουμε καλό νερό
  δεν θα πάμε στο γιατρό

 2. Γιώργος Παπανικολάου λέει

  Όποιος,τυχόν,έχει παρακολουθήσει το συγκεκριμένο θέμα με τις αλλεπάλληλες ακυρωτικες αποφάσεις, δημοτικά συμβούλια, κλπ διαβάζοντας την ανακοίνωση του γραφείου του Δημάρχου εύκολα αντιλαμβάνεται ότι μας θεωρούν ηλίθιους!!!

  Τους ενημερώνω, λοιπόν, ότι ΔΕΝ είναι έτσι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.