Δήμος Μετεώρων: Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 ο μεγαλύτερος Λαϊκός Ποδηλατικός Αγώνας «6th Meteora MTB race – Βασίλης Ευσταθίου»

0 763

Την  Κυριακή 19 Μαΐου η …καρδιά του ποδηλάτου χτυπά στα Μετέωρα. Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Μετεώρων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ και η Cycling Hellas συνδιοργανώνουν τον μεγαλύτερο Λαϊκό Ποδηλατικό Αγώνα MTB στη χώρα με την επωνυμία  «6th Meteora MTB Race – Βασίλης Ευσταθίου».

Η εκκίνηση του αγώνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Καστρακίου όπου θα γίνει και ο τερματισμός του αγώνα.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αθλητή Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βασίλη και την οικογένεια του.

Ο αγώνας περιλαμβάνει δυο διαδρομές των 33χλμ. και των 17 χλμ και απευθύνεται σε συμμετέχοντες από 15 ετών και άνω με ποδήλατα ΜΤΒ και E-bike. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 500 άτομα.

Πρόκειται μια μεγάλη αθλητική οργάνωση που έγινε γίνει θεσμός και συμβάλλει σημαντικά στην τουριστική προβολή των μοναδικών διαδρομών φυσικού κάλλους των Μετεώρων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr