Δήμος Μετεώρων: Σεμινάρια μέσω τηλεδιάσκεψης

2 776

Ο Τομέας Τουρισμού του Δήμου Μετεώρων, επιδεικνύοντας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ελέω Κορωνοιού, ετοιμότητα και προσαρμοστικότητα στη χρήση νέων τεχνολογιών, θα προβεί σε σειρά σεμιναρίων μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επιχειρηματίες και εργαζομένους των τουριστικών επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων του εμπορικού συλλόγου και λοιπών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο τηλ. 24323 50230 (υπόψη κ. Νικολογιάννη) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από 09:00΄ έως 13:00΄ ή αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: nikologiannis@dimosmeteoron.com

 

Ο Δήμαρχος Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

2 Σχόλια
 1. Σκαμιάς λέει

  Αν πιστεύετε ότι θα σας σωθείτε με σεμινάρια και τηλεδιασκέψεις εγώ σηκώνω τα χέρια.
  Με βάσει τα σημερινά δεδομένα, το 91% των ξενοδοχείων συνεχούς λειτουργίας εκτιμά πως θα έχει ποσοστιαία απώλεια τζίρου το 2020 κατά 51%, ενώ το 83% των ξενοδοχείων εποχικής λειτουργίας υπολογίζει ποσοστιαία απώλεια τζίρου κατά 36% για το σύνολο του έτους.
  Επίσης η εκτίμηση, πως λόγω του COVID-19 κινδυνεύουν άμεσα 38.234 θέσεις εργασίας που αντιστοιχούν στο 20,5% της συνολικής απασχόλησης στα ξενοδοχεία, εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα που να απαντάνε στην καθολική μείωση της ζήτησης.
  Πολιτικοί και ειδικοί στη Γερμανία προετοιμάζουν ήδη τους πολίτες για το ενδεχόμενο ενός καλοκαιριού χωρίς ταξίδια. Ό,τι και να γίνει δεν πρόκειται να είναι ένα κανονικό καλοκαίρι, λένε οι ειδικοί. Όποιος είναι αισιόδοξος -αν όχι υπεραισιόδοξος- μπορεί να κλείσει κανονικά αυτές τις μέρες το πακέτο διακοπών του για το φετινό καλοκαίρι. Στην ιστοσελίδα της Tui, για παράδειγμα, μπορεί να κλείσει κανείς ταξίδια για μετά τις 21 Μαΐου. Στην παρούσα φάση ωστόσο είναι άγνωστο εάν θα πραγματοποιηθεί κανονικά αυτό το ταξίδι.«Για μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό δεν μπορεί να γίνει στην παρούσα φάση ένας ασφαλής σχεδιασμός», επισήμανε ο πρωθυπουργός του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας Άρμιν Λάσετ. Με φόντο την αβεβαιότητα που υπάρχει για το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία τους επόμενους μήνες, ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός προειδοποίησε μάλιστα τους πολίτες να μην κλείνουν βεβιασμένα ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια. Ακόμη και στη γειτονική Ολλανδία οι Γερμανοί τουρίστες είναι «στην παρούσα φάση ανεπιθύμητοι», όπως χαρακτηριστικά είπε, σύμφωνα με την Bild.

 2. Κορωνοϊοσκοτώστρας λέει

  Ο Τσίορδας τους δείχνει τον κορωνοϊό και αυτοί του δημαρχείου κοιτάνε το δάκτυλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.