Δήμος Μετεώρων – Rapid test σε Διάβα – Καστράκι και Βασιλική

0 742

O Δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο τον περιορισμό της διασποράς και της περαιτέρω μετάδοσης του COVID-19, θα πραγματοποιήσει rapid test στο Καστράκι, στη Διάβα και τη Βασιλική.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με επικεφαλής την κ. Νάτσινα Δήμητρα και σε συνεργασία με τους Προέδρους των ανωτέρω Κοινοτήτων θα προβεί σε δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests).

Τη Δευτέρα 28-12-2020 και ώρα 10:00 στο χώρο του αγροτικού ιατρείου Κοινότητας Διάβας και στις 11:00 στο Κοινοτικό γραφείο ΤΚ Καστρακίου. Την Τετάρτη 30-12-2020 και ώρα 9:00 στο χώρο του αγροτικού ιατρείου της Κοινότητας Βασιλικής.

Μέσω των συγκεκριμένων δειγματοληπτικών ελέγχων θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες που το επιθυμούν να ελεγχθούν για Covid-19 άμεσα και με ασφάλεια. Οι Δημότες θα προσέρχονται στο χώρο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και θα πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα και κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

Την ώρα που όλα δείχνουν ότι είμαστε στην έξοδο από αυτή την υγειονομική κρίση με τη συμβολή του εμβολίου που έχει φτάσει και στη χώρα μας εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί φορώντας μάσκα παντού κρατώντας αποστάσεις και βγαίνουμε από το σπίτι μόνο για τα απολύτως απαραίτητα ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης

Λύπας Δημήτριος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.