Δήμος Μετεώρων: Πρόταση παύσης κρατήσεων στα τουριστικά καταλύματα

1 1,565

Πρόταση – προτροπή του Τουριστικού Τομέα Δήμου Μετεώρων

Ο Δήμος Μετεώρων, ως διεθνής τουριστικός και θρησκευτικός προορισμός με σημείο αναφοράς τα Μετέωρα, Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την Unesco, στα πλαίσια της εξάπλωσης του κορωνοϊού και προβλέποντας στη διασφάλιση των ορίων του Δήμου, προτρέπει το σύνολο των τουριστικών καταλυμάτων, ως ιδιαίτερο μέτρο πρόληψης, να προβούν σε παύση κρατήσεων κατά το διάστημα από 15-03-2020 έως και 27-03-2020.

Σύμφωνα με τα μέτρα της Κυβέρνησης και διατηρώντας την ακεραιότητα και την ασφάλεια του Δήμου μας, σκοπό έχουμε να διαφυλάξουμε το κύρος των επιχειρήσεων και να θωρακίσουμε τις προοπτικές για άμεση ανάκαμψη.

Πρότασή μας, η παύση των κρατήσεων για το ως άνω διάστημα παράλληλα με την εξυπηρέτηση των υφιστάμενων, περιορίζοντας έτσι την πιθανότητα διάδοσης του ιού, καθώς έως σήμερα καταφέραμε ως Δήμος ή και σταθήκαμε τυχεροί να μείνουμε αλώβητοι.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού
Λύπας Δημήτριος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

  1. ΟΧΙάς λέει

    Από τους τουρίστες δεν κινδυνεύουμε, αλλά από τους τουρίστες της “πολιτικής” οι οποίοι λησμονούν ότι υπάρχει κράτος, κυβέρνηση οι οποίοι αποφασίζουν σύμφωνα με τις προτάσεις των ειδικών επιστημόνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.