Δήμος Μετεώρων: Μήνυμα συμπαράστασης στους πληγέντες της Αττικής

0 347

Η Ελλάδα πενθεί, αφού ζει μια ανείπωτη τραγωδία που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων. Συμπαραστεκόμενοι στη μεγάλη οδύνη, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και οι κάτοικοι του Δήμου Μετεώρων, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και την αμέριστη συμπαράστασή μας για την μεγάλη συμφορά που έπληξε τον τόπο μας.

Η κατάσταση δεν επιτρέπει κανένα περιθώριο εφησυχασμού, αλλά προέχει η ενότητα και η αλληλεγγύη.

Για το λόγο τούτο, και ως ένδειξη αλληλεγγύης και κοινωνικής συμπαράστασης, σας υπενθυμίζουμε, ότι δεν είστε μόνοι. Βρισκόμαστε στο πλευρό σας, προκειμένου να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο, με όλες μας τις δυνάμεις και με όσα μέσα διαθέτουμε, στην ανακούφιση των πληγέντων.

Έτσι, θέλοντας να στηρίξουμε τους πληγέντες, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση των αναγκαίων ειδών, τα οποία θα συγκεντρωθούν:

Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου στην πλατεία Δημαρχείου.
Ώρες λειτουργίας: 9.00 π.μ. μέχρι 21.00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2432350245.

Κέντρο Κοινότητας (Ηπείρου και Πυθαγόρα γωνία, Καλαμπάκα).
Ώρες λειτουργίας: 8.00 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2432078661.

Τα είδη που συγκεντρώνονται, είναι:

Είδη προσωπικής υγιεινής (Οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, στοματικό διάλυμα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σφουγγάρια, σαπούνια, πετσέτες προσώπου – σώματος, ξυραφάκια, αφρός ξυρίσματος, χτένες, χαρτιά υγείας).

Φάρμακα (Αποστειρωμένες γάζες, Επίδεσμοι, Οξυζενέ, Παυσίπονα, Βetadine, Fucidin, Tear Drops, Pulvo).
Εμφιαλωμένο νερό.
Είδη ρουχισμού.
Τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλατα μακράς διαρκείας, μακαρόνια κλπ).

Ο Δήμος Μετεώρων βρίσκεται σε επαφή με τους αρμόδιους, για το ενδεχόμενο να χρειαστούν πρόσθετα είδη προς συγκέντρωση για τους πυρόπληκτους και ευχαριστεί τους συνδημότες, συμπολίτες και επιχειρηματίες, που από την πρώτη στιγμή επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την παροχή βοήθειας πραγματικής και ουσιαστικής στους πληγέντες.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.