Δήμος Μετεώρων: Μετακίνηση των πολιτών για εμβολιασμό COVID-19 με δημοτικό όχημα όπου υπάρχει πρόβλημα

0 448

Ο Δήμος Μετεώρων, βρισκόμενος και στηρίζοντας πάντοτε τους δημότες του, τόσο λόγω κακοκαιρίας αλλά και λόγω της πανδημίας που μαστίζει ολόκληρο τον πλανήτη, ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών του θέτει άμεσα σε λειτουργία άπασες τις αρμόδιες υπηρεσίες στη διάθεσή τους για την ασφαλή μεταφορά των πολιτών που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, σοβαρά προβλήματα υγείας, άτομα μοναχικά και ανήμπορα προκειμένου να μεταβούν, χωρίς προβλήματα, στα εξουσιοδοτημένα εμβολιαστικά κέντρα πραγματοποιώντας έτσι τα προκαθορισμένα με ραντεβού για αυτούς εμβόλια.

Η μετακίνηση και η μεταφορά θα διεξαχθεί από δημοτικό μεταφορικό μέσο, ώστε να μη διαταραχθεί η εμβολιαστική αλυσίδα στην Ελλάδα και όσοι έχουν κλείσει τα ραντεβού τους να προχωρήσουν στην διαδικασία χωρίς αναβολή, αφού διανύουμε την εποχή της επιδημίας, είμαστε στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού.

Συνιστάται ο κάθε ενδιαφερόμενος και υποψήφιος προς εμβολιασμό να συνοδεύεται από κάποιο οικείο του πρόσωπο για την αποφυγή κάθε προβλήματος.

Υπεύθυνος επικοινωνίας τίθεται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κος Γεώργιος Θώμος, σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Βοηθείας στο σπίτι».

Υπεύθυνοι και αρμόδιοι του επιχειρησιακού σχεδίου είναι οι:

-Ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κος Γεώργιος Θώμος, τηλέφωνο: 6970032801

-Ο κος Ευάγγελος Τζιοβάρας, οδηγός του δημοτικού οχήματος, τηλέφωνο: 698-4356756

Για ακόμη μία φορά ο Δήμος Μετεώρων είναι κοντά στους δημότες, τους αφουγκράζεται και τους στηρίζει, εκδηλώνοντας και εκφράζοντας το ευαίσθητο και κοινωνικό του σε τόσο κρίσιμα θέματα πρόσωπο.

Ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΜΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.