Δήμος Μετεώρων: Δειγματοληπτικό έλεγχο σε υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας και στη Δημοτική Αστυνομία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

2 631

Στο πλαίσιο πρόληψης και ελέγχου της διασποράς του COVID-19, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 6 Οκτωβρίου, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ δειγματοληπτικός έλεγχος σε υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μετεώρων καθώς και στη Δημοτική Αστυνομία.

Το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεννόηση πάντα με το Δήμο Μετεώρων και στο πλαίσιο της άριστης μέχρι σήμερα μεταξύ τους συνεργασίας, θα προβεί μέσα στις επόμενες μέρες, σταδιακά, σε δειγματοληπτικό έλεγχο όλων των υπαλλήλων των υπηρεσιών και δομών του Δήμου μας.

Ο Δήμος Μετεώρων, για ακόμη μία φορά, με υπευθυνότητα και με δυναμισμό, θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο και ό,τι προβλέπεται από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, ούτως ώστε οι δημότες του αλλά και οι υπάλληλοί του να είναι ασφαλείς.

Στόχος μας είναι η προστασία όλων και ο περιορισμός όσο το δυνατό περισσότερο των κρουσμάτων στο Δήμο μας.

Από το γραφείο Δημάρχου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
2 Σχόλια
 1. Γιώργος Παπανικολάου λέει

  Αλήθεια αυτά τα rapid test που συμφωνήθηκαν(πριν πολλές ημέρες) απ’όλους τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων δε βλέπω να είναι τόσο rapid, ως προς την υλοποίηση, τουλάχιστον στο Δήμο μας!!!

  Δυστυχώς!!!

 2. γρήγορες δοκιμές λέει

  Οι γρήγορες δοκιμές είναι αναξιόπιστες.
  Αυτός είναι ο λόγος που δεν διατίθενται στα φαρμακεία.
  Μεταφέρουν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας και θα μπορούσαν να ενθαρρύνουν την επικίνδυνη συμπεριφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.