Απολύμανση χώρων στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας από την Δήμο Μετέωρων

0 793

Συνεργείο ψεκασμού για απολύμανση σε διάφορους χώρους στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας βρέθηκε κατόπιν εντολής του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γιώργου Παπανικολάου.

Το θέμα έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Αγιοφύλλου κ. Ζήσης Καραγιάννης με σχετικό κείμενο και ευχαριστήριο, στο προφίλ του στο facebook.

Ακολουθεί το κείμενο:

Επειδή τα άσχημα που κάνει ο Δήμος Μετεώρων τα σχολιάζουμε και το καλό να λέγετε. Ήρθε με εντολή του Αντιδημάρχου Γεωργιου Παπανικολάου στο Αγιόφυλλο συνεργείο ψεκασμού για το Δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Αγιοφυλλου. Παρόν και ο Δάσκαλος Βάιος Καραλης. Έγινε σχολαστικός ψεκασμός, σε αίθουσες, γραφεία, τουαλέτες. Δεν ξέχασαν βέβαια την βιβλιοθήκη, το Λαογραφικό Μουσείο και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Επειδή το πρώην Δημαρχείο του Δήμου Χασίων στο 11500, ανήκει στην περιοχή Κοινότητας Αγιοφυλλου και αυτό το κτίριο απ’ άκρη σε άκρη, ψεκάστηκε σχολαστικά και αυτό έχει αντίκτυπο στην ευχάριστη παραμονή των υπαλλήλων, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με αρκετούς δημότες και ανησυχούσαν για την υγεία τους. Ευχαριστούμε το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων, διότι μας κάλυψε πλήρως στο θέμα του ψεκασμού. Εύχομαι σύντομα στην κανονικότητα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.