Δήμος Μετεώρων: Ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών

0 784

Ο Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει ότι οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά από 1η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών, της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και την Ειδική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας.

Ενημερώνει τους γονείς ότι:

Α.) Οι γονείς των νηπίων οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή των παιδιών τους, κατά το χρονικό διάστημα 25-Μαίου-2020 έως 15-Ιουνίου-2020, (διάστημα εγγραφών νηπίων για την νέα σχολική χρονιά 2020-2021), και έχουν προμηθευτεί VOUCHER, για να ενεργοποιηθεί το voucher ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ TAXIS ΝΕΤ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟΔΟΥ-ΕΙΣΟΔΟΥ. (ΕΙΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

Β.) Οι γονείς που έχουν προμηθευτεί VOUCHER και δεν έχουν κάνει την εγγραφή των παιδιών τους σε Παιδικό Σταθμό, (την περίοδο των εγγραφών 25-Μαίου-2020 έως 15-Ιουνίου-2020, θα πρέπει να προμηθευτούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τον Παιδικό Σταθμό και να τα καταθέσουν μέχρι 7 Σεπτεμβρίου 2020 στον Παιδικό Σταθμό που επιθυμούν, ώστε να γίνει η επιλογή νηπίων και κατανομή στους Π.Σ. εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις και η ενεργοποίηση των voucher.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Θώμος Γεώργιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.