Δήμος Καλαμπάκας: Παρελήφθησαν οι κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Καλαμπάκας κάνει γνωστό ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων,

0 142

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Καλαμπάκας κάνει γνωστό ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων,

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Καλαμπάκας κάνει γνωστό ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων, στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για το έτος 2016.

Ο Δήμος σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία , προέβη στην έκδοση των εντύπων κατανομής των βοσκήσιμων γαιών , τα οποία ενέχουν θέση συμφωνητικού μίσθωσης.

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανεμήθηκαν βοσκήσιμες γαίες εντός της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου, να προσέλθουν άμεσα στο γραφείο γεωπόνων του Δήμου Καλαμπάκας , προκειμένου να λάβουν ενυπόγραφα γνώση και να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα κατανομής.

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλουν το μίσθωμα που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής, στον τραπεζικό λογαριασμό με αρ. IBAN «GR 85 0171 2610 0062 6112 6488 416» της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι τέλους 2017.

Μη καταβολή της βεβαιωμένης οφειλής του έτους 2016, συνεπάγεται ανάκληση, με απόφαση της Επιτροπής της κατανομής της βοσκήσιμης γαίας για το 2018. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο γεωπόνων του Δήμου Καλαμπάκας, τηλ. 2432350281 και 2432350283.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.