Δήμος Καλαμπάκας: Ανακοίνωση σχετικά με το Ορθόδοξο Ελληνο – Ρωσικό τριήμερο εκδηλώσεων «ΜΕΤΕΩΡΑ»

Στο πλαίσιο του έτους Ελληνο – Ρωσικής φιλίας, ο Δήμος Καλαμπάκας διοργανώνει σε συνεργασία με την Ρωσική Ομοσπονδία

0 266

Στο πλαίσιο του έτους Ελληνο – Ρωσικής φιλίας, ο Δήμος Καλαμπάκας διοργανώνει σε συνεργασία με την Ρωσική Ομοσπονδία

Στο πλαίσιο του έτους Ελληνο – Ρωσικής φιλίας, ο Δήμος Καλαμπάκας διοργανώνει σε συνεργασία με την Ρωσική Ομοσπονδία το Ορθόδοξο Ελληνο – Ρωσικό τριήμερο εκδηλώσεων «ΜΕΤΕΩΡΑ».

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα εξεταστούν ζητήματα συνεργασίας σε αρκετούς τομείς της επιχειρηματικότητας (ενέργειας, θρησκευτικού τουρισμού, εναλλακτικού τουρισμού, παιδείας, Αθλητισμού, αγροτουρισμού, τροφίμων, αγροτικής οικονομίας, κ.λ.π.), ενώ θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, της εκκλησίας, των Ιερών Μονών και των δύο χωρών καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, του επαγγελματικού και οικονομικού τομέα της τοπικής κοινωνίας, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε κ.λ.π.
Ο Δήμος Καλαμπάκας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε επιχειρηματικά σχήματα, εκπροσώπους κοινωνικών, οικονομικών φορέων, αγροτικών συνεταιρισμών κ.λ.π. για να μετάσχουν στα στρογγυλά τραπέζια εργασίας που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες ή να συμμετάσχουν στις εργασίες στα στρογγυλά τραπέζιά συνεργασιών θα πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Δευτέρα 22-8-2016 στο Δήμο Καλαμπάκας.

Τηλέφωνα πληροφοριών και δηλώσεις συμμετοχής στα: 2432350205 κος Ράντος Κ. και 2432350216 κα Ζαφόλια Β. κατά τις εργάσιμες ώρες (7.30 π.μ. – 2.30 μ.μ.).

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.