Δήμος Καλαμπάκας – Καταγραφή των ψεκαστικών μηχανημάτων

Σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. 874/28-1-2013 έγγραφο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ενημερώνουμε τους δημότες μας παραγωγούς

0 393

Σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. 874/28-1-2013 έγγραφο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ενημερώνουμε τους δημότες μας παραγωγούς

Σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. 874/28-1-2013 έγγραφο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ενημερώνουμε τους δημότες μας παραγωγούς ότι θεσπίζεται σύστημα επιθεώρησης του εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ανά 5 έτη έως το 2020 και ανά 3 έτη στη συνέχεια) το οποίο οδηγεί στην χορήγηση πιστοποιητικού καταλληλότητας.

Οι παραγωγοί που διαθέτουν επαγγελματικό εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων που να ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

Α) νεφελοψεκαστήρες (συρόμενοι, φερόμενοι/αναρτώμενοι, αυτοκινούμενοι)

Β) ψεκαστικά αγρού(συρόμενοι, φερόμενοι/αναρτώμενοι, αυτοκινούμενοι )

και προκειμένου να καθοριστεί το πλαίσιο επιθεώρησης του ψεκαστικού εξοπλισμού υποχρεούνται να καταθέσουν με δική τους ευθύνη μέχρι την 25 Μαΐου 2013 απογραφικό δελτίο εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων.

Η κατάθεση των απογραφικών δελτίων εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων θα γίνεται στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Β. Τσιτσάνη 31 Γραφείο 337.

Για πληροφορίες οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτην/κης στο τηλ. 2431351637 υπεύθυνος υπάλληλος Γ. Ζορμπάς.

Καλαμπάκα 1/2/2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.