Δημήτρης Παπαστεργίου : Θα διαφυλάξουμε τη διοργάνωση του Μύλου, δεν θα σταματήσουμε τα πάντα επειδή κάποιοι δεν εμβολιάζονται

1 824

Αντιλαμβάνομαι τη θέση των γιατρών για τη διοργάνωση του Μύλου, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι πρέπει να σταματήσουμε εμείς τα πάντα για μια ακόμη φορά, επειδή κάποιοι δεν εμβολιάζονται, δήλωσε σήμερα μιλώντας στη  Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου :

«Δεν θεωρώ πως αυτή η περίοδος θα ευνοούσε να γίνουν κανονικά οι παρελάσεις, με όλα τα σχολεία, τους γονείς, τους θεατές. Είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσε να γίνει.

Θεωρώ πως είναι νωρίς να μιλάμε για το Μύλο των Ξωτικών, ας κινητοποιήσουμε λίγο την κοινωνία να εμβολιαστεί, να κάνουμε λίγο πιο συστηματικούς τους ελέγχους κι έχουμε καιρό να δούμε πώς πάνε τα πράγματα μέχρι το Δεκέμβριο.

Αντιλαμβάνομαι τη θέση των γιατρών για τη διοργάνωση του Μύλου, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι πρέπει να σταματήσουμε εμείς τα πάντα για μια ακόμη φορά, επειδή κάποιοι δεν εμβολιάζονται. Ο Μύλος πρέπει να γίνει όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και γιατί πρέπει να γυρίσουμε πίσω στη ζωή μας. Εμείς τη δύσκολη απόφαση την πήραμε, ήδη έχουμε αρχίσει να τον κατασκευάζουμε.

Εγώ έχω στείλει την επίσημη επιστολή στους δύο Μητροπολίτες του Νομού να πάμε μαζί να προωθήσουμε το μήνυμα του εμβολιασμού, και αναμένω την απάντηση τους.»

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Την «ελευθερία» που έταζαν κυβέρνηση και «ειδικοί» στους εμβολιασμένους, καθώς πλέον σχεδόν όλοι οι «ειδικοί» παραδέχονται ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν.
    Η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, Αθηνά Λινού, υποστήριξε ότι θα πρέπει να επανεξεταστούν οι «ελευθερίες» που έχει δώσει η κυβέρνηση στους εμβολιασμένους, καθώς δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι δεν μεταδίδουν τον ιό. Παράλληλα υποστήριξε ότι πρέπει να επιστρέψουν οπωσδήποτε οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους.
    Δηλώσεις από τον 5G είναι μόνο για εντυπώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.