Δημήτρης Παπαστεργίου Δήμαρχος Δ. Τρικκαίων: Έλεος με όλη αυτή την παραφιλολογία των τελευταίων ωρών!

0 3.711

Σε μια ανάρτηση προχώρησε ο Δήμαρχος Δήμου Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος με χιουμοριστική διάθεση και όχι μόνο… αναφέρεται στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για μεγάλο σεισμό και προκαλούν τον πανικό σε πάρα πολλούς που τα λαμβάνουν υπόψιν!

Δείτε πως τα σχολιάζει όλα αυτά ο κ. Παπαστεργίου…

Με αίσθημα ευθύνης, οφείλω να μοιραστώ μαζί σας μία σημαντική πληροφορία.

Ο φίλος μου ο Μπάμπης ο Σουγιάς, που έχει ένα τριτοξάδελφο που μόλις είχε βρει τσιπάκι sim κάρτας έξω από νοσοκομείο που πάνω έγραφε covid19-5G, περνούσε έξω από το γραφείο γνωστού σεισμολόγου. Τον άκουσε λοιπόν να τραγουδάει το «Σεισμός Ερωτικός» της Έφης Σαρρή και να λέει στο τηλέφωνο πως ήρθε το τέλος, καθώς θα γίνει σεισμός 25 ρίχτερ για να πέσουν κάτι σπίτια που εμποδίζουν το σήμα και δεν συντονίζει η υγρή σιλικόνη που έχουν τα εμβόλια. Ναι ρε!

Σοβαρά τώρα….

Έλεος με όλη αυτή την παραφιλολογία των τελευταίων ωρών! Ο καθένας, χωρίς καμία συναίσθηση του κακού που κάνει, γεννά ή αναπαράγει αμάσητη οποιαδήποτε βλακώδη πληροφορία, την οποία τάχα «μυστικά» του είπε κάποιος δικός του «που ξέρει».

Ο ένας «κυκλοφορεί» ότι έρχονται κλιμάκια γιατί περιμένουν μεγάλο σεισμό στο ρήγμα της Βασιλικής (άραγε έρχονται να το κολλήσουν με logo;), ο άλλος μου έγραψε σοβαρά πως σεισμοί γίνονται εκεί που έχουμε πρόσφυγες, ο τρίτος ότι οι σεισμοί είναι τεχνητοί, μάλλον γιατί αποφασίσαμε στον Τύρναβο να κάνουμε τις πρώτες πυρηνικές δοκιμές, να διαλύσουν τα καζάνια και να μας κόψουν τα τσίπουρα οι αλήτες!

Το ότι έφτασαν δικοί άνθρωποι να με πάρουν και να ρωτήσουν αν «ξέρω κάτι», με αναγκάζει να γράψω αυτές τις γραμμές.

Ναι οι ώρες είναι δύσκολες, ναι οι επιστήμονες δεν περίμεναν τον χθεσινό μεγάλο μετασεισμό. Ναι μας έπεσαν μαζεμένες καταστροφές, μάλλον γιατί έχουμε ασχημονήσει απέναντι στον πλανήτη, το κλίμα, τη φύση, τον άνθρωπο, μάλλον γιατί χάσαμε τον προσανατολισμό μας.

Αλλά από το σημείο αυτό, μέχρι να πιστέψουμε οτιδήποτε, να ανησυχήσουμε εμείς και τα παιδιά μας, οι ηλικιωμένοι γονείς μας, να τρελάνουμε ακόμη περισσότερο τους ταλαιπωρημένους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών, υπάρχει τεράστια απόσταση.

Ασχοληθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, δώστε και πάρτε αγάπη, κάντε πράγματα που είχατε καιρό να κάνετε, βοηθήστε κανέναν άνθρωπο που έχει ανάγκη και όλα θα πάνε καλά.

Καλό (και ήσυχο) βράδυ σε όλους μας!

Ειδικά για τους ανθρώπους στο Ζάρκο, το Δαμάσι, το Μεσοχώρι, το Αμούρι και όλες τις γύρω περιοχές που το έχουν ανάγκη.

Με αίσθημα ευθύνης, οφείλω να μοιραστώ μαζί σας μία σημαντική πληροφορία. Ο φίλος μου ο Μπάμπης ο Σουγιάς, που έχει ένα…

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Papastergiou στις Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.