Δημήτρης Λύπας Αντιδήμαρχος Τoυρισμού – Δε νοσώ!!!

0 1,186

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Δημήτρης Λύπας από το προσωπικό του profil στο facebook όπου κάνει γνωστό πως δε νοσεί από κορονοϊό!

Ο κ. Λύπας γράφει σχετικά:

Μετά από τα αμέτρητα τηλεφωνήματα και τις αμέτρητες οχλήσεις-οι περισσότερες φιλικές-μετά το “ρατσισμό” που βίωσα, οφείλω να ενημερώσω ότι δε νοσω, μέχρι τώρα τουλάχιστον,γιατί αύριο μεθαύριο κάνεις δε μπορεί να είναι σίγουρος για τον εαυτό του.

Η απουσία μου απ τη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν τυχαία και συγκυριακή, θα εκπροσωπούσα το δήμαρχο που δε θα παρευρισκοταν λόγω της ονομαστικής του εορτής.

Θα μπορούσα να είμαι παρών, όπως εξάλλου είχε προγραμματιστεί, όπως και ήταν παρόντες πολλοί απ’ τους συμπολίτες μας και όχι μόνο. Αγαπητοί συνδημότες, σήμερα βίωσα μια πρωτόγνωρη για μένα εμπειρία που όμως με έχει κάνει σοφότερο.

Ας είμαστε περισσότερο προσεκτικοί, ενήμεροι και κοινωνικά ευαίσθητοι σ όλους εκείνους που νοσούν και μπροστά σ αυτές τις δύσκολες ώρες,που μπορεί να γίνουν και δυσκολότερες,που περνάει όλη η υφήλιος και η τοπική μας κοινωνία.

Ο συνειδητοποιημενος πολίτης και να είστε βέβαιοι γι αυτό Λυπας Δημήτρης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.