Δημήτρης Γκανούλης: δηλώνω παρών για μια νέα Δημοτική αρχή με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

1 1.071

Δηλώνω παρών σε ένα πρόσταγμα για μια νέα Δημοτική Αρχή στο Δήμο Μετεώρων.

Τίποτα λιγότερο από το σχέδιο και την δημιουργία ενός Δήμου που σέβεται όχι της ροές των κεφαλαίων, αλλά τις ροές των ποταμών και των χειμάρρων.

Το τοπικό αεράκι και τον ψίθυρο των δασών, την αξία της εργασίας και την ιερότητα του έναστρου ουρανού και τα τραγούδια των ανθρώπων.

Είναι μια υπόθεση που αρχίζει σιγά –σιγά να στέκεται στα πόδια της με την δημιουργία του συνδυασμού με υποψήφιο δήμαρχο τον ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ.

Κάτι που γεννιέται σε δυνατά μυαλά και γενναίες καρδιές. Συστατικά της, την μνήμη, την διάκριση, την προσοχή, την φαντασία για μια ανατροπή προς όφελος των πολλών .

Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος από ύλη και από πνεύμα, τι να τα κάνεις τα λεφτά αν το πνεύμα κοιμάται.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΝΟΥΛΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΚΑΡΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ λέει

    Κ. ΓΚΑΝΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ,ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ, ΤΟΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ 500-600 ΕΥΡΩ, ΜΕ 350 ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 700-800 ΕΥΡΩ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κ. ΓΚΑΝΟΥΛΗ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ! ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΗΘΟΣ,ΗΘΟΣ,ΗΘΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΜΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΑΠΛΩΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ,ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.