Δημήτρης Δελητζιάς: Ήρθε η ώρα λοιπόν που θα αποχωριστώ τον χώρο του νοσοκομείου και να ασχοληθώ με τον Δήμο Μετεώρων

0 1.903

Την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τον Δήμο Μετεώρων ενεργά, αποφάσισε πριν λίγο καιρό ο δραστήριος τ. Αντιδήμαρχος πρώην Δήμου Χασίων κ. Δημήτρης Δελιτζιάς.

Ο κ. Δελιτζιάς εργαζόμενος του Νοσοκομείου Τρικάλων τον περασμένο Δεκέμβρη ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τον Δήμο Μετεώρων και σήμερα από το προφιλ του στο facebook τονίζει πως “ήρθε η ώρα λοιπόν που θα αποχωριστώ το χώρο του νοσοκομείου και τη συντήρηση του και να ασχοληθώ με τους συνεργάτες μου, με τη <<συντήρηση >> του Δήμου Μετεώρων”.

Ο Δημήτρης Δελιτζιάς έγραψε σχετικά:

Σχεδόν 4 δεκαετίες εργαζόμενος στο χώρο της υγείας, τεχνικής υποστήριξης μηχανολογικού εξοπλισμού, θα θυμάμαι πάντα τα λόγια ενός προέδρου ΔΣ αρχιτέκτονα-μηχανικού στο επάγγελμα.
<< Ξεκινάω από την τεχνική υπηρεσία και θέλω πρώτα και πάνω απ’ολα τη δική σας βοήθεια. Ως μηχανικός με ενδιαφέρει να έχει η οικοδομή γερά θεμέλια, να μην καταρρεύσει.>>
Θυμάμαι επίσης πριν χρόνια με μηχανήματα παλαιάς τεχνολογίας που χρειάστηκε τεχνική υποστήριξη τη στιγμή χειρουργικής επέμβασης.
Οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, έχουν αποδείξει έμπρακτα καθημερινά, αλλά και σε δύσκολες στιγμές ότι είναι δίπλα στον άνθρωπο. Δίπλα στον ασθενή.
Η τεχνική υποστήριξη είναι το Α και το Ω αυτού του οικοδομήματος που λέγετε νοσοκομείο.
Όταν επισκεφτεί κάποιος ένα νοσοκομείο, ότι βλέπει το μάτι του, από την γκαραζόπορτα μέχρι τα χειρουργεία και γενικά όλο τον εξοπλισμό είναι ευθύνη της τεχνικής υπηρεσίας και των τεχνικών του.
Οι στιγμές που πέρασα ως εργαζομένος σε δύο νοσοκομεία <<Έλενας Βενιζέλου >> και <<Γεν. Νοσοκομείο Τρικάλων>> ήταν και ευχάριστες, αλλά και δυσάρεστες.
Κρατάω μόνον τις ευχάριστες.
Ήρθε η ώρα λοιπόν που θα αποχωριστώ το χώρο του νοσοκομείου και τη συντήρηση του και να ασχοληθώ με τους συνεργάτες μου, με τη <<συντήρηση >> του Δήμου Μετεώρων.

Συνεχίζω τις επαφές, σε προσωπικό επίπεδο, με ανθρώπους, χωρίς πολιτικές αφετηρίες, για σχηματισμό της καλύτερης δυνατής ομάδας, που θα ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και της απαιτήσεις των συνδημοτών μας, του Δήμου Μετεώρων.

Σχεδόν 4 δεκαετίες εργαζόμενος στο χώρο της υγείας, τεχνικής υποστήριξης μηχανολογικού εξοπλισμού, θα θυμάμαι πάντα τα…

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Delitzias στις Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.