Δημήτρης Δελιτζιάς: Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τον Δήμο Μετεώρων

1 1,261

Την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τον Δήμο Μετεώρων ενεργά, αποφάσισε ο δραστήριος τ. Αντιδήμαρχος πρώην Δήμου Χασίων κ. Δημήτρης Δελιτζιάς.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το kalabakacity.gr ο κ. Δελιτζιάς πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην παρακάτω ανακοίνωση που έγινε μέσα από το προφιλ του στο facebook θέλοντας να προσφέρει και πάλι στους συνδημότες του…

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι-φίλες και συνδημότες του Δήμου Μετεώρων.
Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με το Δήμο μας.

Προσωπικές, οικογενειακές και εργασιακές υποχρεώσεις μου, το τελευταίο χρονικό διάστημα με κράτησαν μακριά από την ενασχόληση μου με τα κοινά.
Η προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολο, είναι γνωστή σε σας τους συνδημότες μου.

Κοινή διαπίστωση όλων μας, είναι ότι ο Δήμος μας, έχει σημαντική αναπτυξιακή προοπτική, η οποία δεν έχει αξιοποιηθεί.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες αυτές που θα ευνοήσουν, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου μας, προς όφελος της ποιότητας ζωής των δημοτών του.

Βασικές αρχές μας, οι δικές μου και των συνεργατών μου, είναι η διάθεση για προσφορά, η ανιδιοτελής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η κοινωνική αλληλεγγύη, η ακομμάτιστη προσέγγιση στα προβλήματα του Δήμου και των συνδημοτών μας, η αγάπη μας για τη φύση και το περιβάλλον. Το πανέμορφο περιβάλλον, της απίστευτης ομορφιάς, του Δήμου Μετεώρων.

Με την ελπίδα να γίνει πράξη το όραμα αυτό….σας ανακοινώνω την πρόθεση μου, να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και καλώ όσους συμμερίζονται αυτές τις βασικές αρχές, να συνταχθούν μαζί μας για να μπορέσουμε να χτίσουμε το Δήμο που μας αξίζει.

Να αναδείξουμε τα χρονίζοντα προβλήματα και να εργαστούμε για την άμεση επίλυση τους.

Με νηφαλιότητα, σεβασμό και εκτίμηση σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από παραταξιακές –πολιτικές προτιμήσεις και ιδεολογικές αφετηρίες, με συλλογικές σκέψεις και αποφάσεις.

Σε ένα νέο αυτοδιοικητικό τοπίο, θα κληθούν άτομα και συλλογικότητες, με ωριμότητα, εμπειρία και τόλμη. Θα δοκιμαστούν νέες ιδέες και κουλτούρες, όπου η κοινωνία μας έχει ανάγκη, φτάνει αυτή η συμμετοχή να παράγει όφελος στους δημότες μας.

Σας εύχομαι ολόψυχα, καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά, με υγεία ευτυχία και ευημερία.

Δημήτρης Ν Δελιτζιάς
Υπάλληλος Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων
τ. Αντιδήμαρχος πρώην Δήμου Χασίων

Αγαπητοί φίλοι-φίλες και συνδημότες του Δήμου Μετεώρων.
Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με το Δήμο…

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Delitzias στις Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Στην εποχή του covid 19 που δεν γνωρίσουμε ποιος ζει ποιος πεθαίνει, που αλλού πατάμε και αλλού βρισκόμαστε, δυόμισι χρόνια πριν τις εκλογές, έχουμε δεύτερη υποψηφιότητα!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.