Δήλωση υποψηφιότητας του Ζήση Κατσουγιάννη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 1.424

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος, οικονομολόγος, που συνεχώς εξελίσσεται και χαρακτηρίζεται από τη διάθεση για προσφορά, έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο, συμμετέχοντας στον Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». Ο λόγος για τον Ζήση Κατσουγιάννη. «Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου για τη δημαρχία του Δήμου Μετεώρων είναι αυτή που πραγματικά χρειαζόταν ο τόπος μας για να γυρίσει σελίδα» λέει και συνεχίζει  λέγοντας ότι «Τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία  ώστε ο Δήμος Μετεώρων να προχωρήσει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και από αυτή τη προσπάθεια δεν μπορούν να απέχουν οι νέοι άνθρωποι».

Ζήσης Κατσουγιάννης

Οικονομολόγος  

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Ζήσης Κατσουγιάννης είναι γεννημένος το 1994. Κατάγεται από την Τρυγόνα της δημοτικής Ενότητας Μαλακασίου , όπου και ζει μόνιμα.

Τα παιδικά του χρόνια έζησε και μεγάλωσε στο χωριό του, με το οποίο τον συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί  και στη συνέχεια συνέχισε την βασική εκπαίδευση στο Γυμνάσιο και μετέπειτα στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας. Μετά την αποφοίτηση του από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, εισέρχεται στην σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την οποία και ολοκληρώνει με επιτυχία. Η συνεχής ανάγκη του για επιμόρφωση και εξέλιξη τον ωθούν να παρακολουθήσει στη συνέχεια το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Δημόσια Διοίκηση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας»

Έχει διατελέσει εξωτερικός συνεργάτης του ΕΦΚΑ για περίπου ένα χρόνο. Σήμερα απασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση – κτηνοτροφική μονάδα – που διατηρεί ο πατέρας του στο χωριό , συμβάλλοντας ενεργά στην αναβάθμισή της.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ίδιο αποτελούν μία πρόκληση, καθώς η αγάπη του για το χωριό του και  η διάθεση για προσφορά, είναι μερικά από τα βασικά γνωρίσματα που τον διέπουν.  Για το σκοπό αυτό προτίθεται να συμβάλει ενεργά προς την επίτευξη του σκοπού αυτού!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr