Δήλωση υποψηφιότητας του Βασιλείου Πινιάρα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.504

Ένας  ακόμη νέος άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο του, την Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας, ενώνει τις δυνάμεις του με τα μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης». Πρόκειται για τον Βασίλη Πινιάρα , αστυνομικό στο επάγγελμα.

«Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου για τη δημαρχία του Δήμου Μετεώρων είναι αυτή που πραγματικά χρειαζόταν ο τόπος μας για να γυρίσει σελίδα» υποστηρίζει ο ίδιος «είναι ένας νέος άνθρωπος, καταρτισμένος, με διάθεση για προσφορά και πολλή δουλειά. Ο Δήμος Μετεώρων έχει τώρα τη χρυσή ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και από αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί να απέχει κανείς».

Βασίλειος Πινιάρας

Αστυνομικός

 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Πινιάρας Βασίλειος του Αναστασίου είναι  παντρεμένος με τη Ρίτσα Κολιού με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη  δύο (2) ετών τη Ραφαηλία.

Μετά την αποφοίτησή του από το  Τεχνικό Επαγγελματικό  Λύκειο Καλαμπάκας στον τομέα του  Ηλεκτρολογου εγκαταστάσεων, εργάστηκε  για 3 έτη  πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Το  2011 προσλήφθηκε στην Ελληνική Αστυνομία σαν ειδικός φρουρός και μέχρι το  2019 υπηρέτησε στην Αθήνα στην ομάδα ΔΙΑΣ. Από το 2019 υπηρετεί  στο Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της μοτοσυκλετιστικής λέσχης Καλαμπάκας και ταμίας του πολιτιστικού συλλόγου Ασπροκκλησιάς.

Αγαπά το χωριό του, όπου μεγάλωσε και με το οποίο τον συνδέουν ισχυροί δεσμοί και  προτίθεται  να συμβάλλει ενεργά, παραθέτοντας τις δυνάμεις του με σκοπό  τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συγχωριανών του. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει  «το συγκεκριμένο εγχείρημα δύναται να επιτευχθεί μέσω της διευκόλυνσης και βελτίωσης καθημερινών συνθηκών  κυρίως του  αγροκτηνοτροφικού τομέα ο  οποίος αποτελεί  τη ραχοκοκαλιά των χωριών της κοινότητας μας».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr